Tizenötödik gyermekét hozta világra egy asszony a debreceni szülészeti klinikán. A szakirodalomban is példa nélküli: minden kisbabája császármetszéssel született. A korábban angoltanárként dolgozó édesanya 28 évesen szülte meg első gyermekét, aztán minden évben újabb taggal gyarapodott a család, egy esztendőben pedig kétszer is érkezett hozzájuk gyermekáldás. Szépen, boldogan élnek, meggyőződésük, hogy a gyermek Isten ajándéka.

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: HajduPress
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Én inkább siralmasnak nevezném ezt az óvodát. Naponta hány perc törődés jut egy gyerekre, vagy a nagyobb neveli a kicsit?
JAJMÁR
Nem olyan szenzáció, én is ismerek ilyen családot, ahol ennyien vannak, vagy még többen is? Mert az egyik "gyereknek" már gyereke van.
(Egyszer voltam náluk látogatóba, az ajtón belül egy hatalmas ruhadomb, másik oldalt cipődomb, és valahol beljebb találtam gyerekeket :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.