Welsz Tamás halálának körülményeiről a jogszabályok miatt nem ad semmilyen információt a rendőrség – írja az Origo.

Nem ad a rendőrség tájékoztatást Welsz Tamás halálának körülményeiről – mondta az Origónak Kovács Viktória, az ORFK szóvivője.

A rendőrség közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja az ügyet, az ilyen esetekben pedig a jogszabály nem teszi lehetővé, hogy akár a boncolási eredményről, akár halálának körülményeiről információkat adjanak ki.

Welsz Tamás halálának körülményeiről rengeteg elmélet jelent meg, mióta március 20-án rosszul lett, és életét vesztette egy rendőrségi autóban.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Milyen erdekes, hogy errol nem beszelhetnek, de arrol igen hogy simon kitalalt a zarka-ugynoknek. Ez utobbirol persze mar kiderult hogy ismet hazudott a fidesz. Az elobbirol meg azert nem beszelnek, mert arrol is kiderulne hogy hazudott a fidesz, igy inkabb most mar kibekkelik ezt a nehany napot a valasztasokig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@verőce21: igen,jól emlékszel-a jegyzéseknél jogászok, ügyvédek nekilendültek a pénzpiaci befektetések nem csak tanulmányozásának.A közgázosok nagyrésze is ezekkel üzletelt-mármint a jegyzéseknél.
kukac50
Valakire rá kellett fogni,hogy Ő vallott Simon Gáborra!
De ne tudja elmondani,hogy nem is ismeri eltették láb alól.
qxy
Sajnos, minden lehetséges.
Volt egyszer egy család. Nagyon kis rövid utcába laktak. Amikor zűr el kezdődött,az utcába nem lehetett be menni idegeneknek csak azoknak akik ott laktak Az utca két végén csíkos autók álltak és az utcában két ember járkált fel alá. A családnak mondták is, ne nyisson ajtót senkinek. és mit tesz a csoda, Mégis meg történt a baj.
Ki lehetett az elkövető? és nem az első meg az utolsó eset ez hogy valaki el dönti hogy na ennek, menni kell! !
Desischado
Mondom én, hogx bűzlik itt valami! Mire fel ez a nagy titkolózás?! Ilyen törvényről nem hallottam!
qxy
@Desischado: Tudod ez olyan, hogy ha a dokumentumok olyan agyagot tartalmaznak amiért mi is meg lennénk fingatva, akkor azt mondom, hogy ezek a doksik, nincsenek. ! De ha az ellenzékre van valami akkor azt nagyon gyorsan fel kell fújni és ütni a vasat hogy mindenki útálja. Nekem az óvoda jut az eszembe nem? ? ott volt az hogy.- Júj,,, ez meg mondom,! ! !
nemsemmi
Biztosan a Magyar Nemzet megtiltotta. Úgy tűnik most ez a sajtótermék irányítja az ügyészség és a nyomozóhatóság kommunikációját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.