A külföldi sajtó nem kérdőjelezi meg Orbán Viktor és a Fidesz győzelmét, több lap ugyanakkor szabad, de nem tisztességes választásokat vár vasárnap. Van olyan vélemény is, hogy Magyarországon minden, parlamentbe jutásra esélyes formáció piacellenes és populista, így bárki nyerne is, képtelen lenne megállítani az ország lecsúszását.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ők csak látják, mi meg érezzük! Ilyen káosz -91 éves szomszéd bácsim szerint-mióta az eszét tudja nem volt! Köszönjük ezt Viktorunk! Maradandóra sikerült az alkotás, mert a nyomait sok évtizedig eltüntetni nem lehet ennek a sok "jónak"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@swastika666: Nem azért írnak ilyeneket, mert nem a baloldal van hatalmon, hanem azért, mert most verik szét a demokráciát, a sajtószabadságot egy EU-s országban, ami több, mint aggasztó.
coyote3
Egyre több osztrák és német partnerünk kérdezi értetlenül, hogy mi történik nálunk.
vidi500
@coyote3: Jöjjön ide, lakjon itt, próbáljon megélni egy átlag magyar szakmunkás béréből, (átlagbért nem mondok, mert abban benne foglaltatik a 6000.000 Ft-os havi jövedelem is), tapasztalja meg az ilyen és ehhez hasonló körülmények által létrejött légkört, emberi viszonyokat, kialakult normát, és mindjárt nem kell neki elmagyarázni mi történik itt.
Nil
SAjnos igazuk van - mi már csak tudjuk, érezzük.
nemjoezigy
sajnos én is úgy látom, érzem, mint a külföldiek! De én nem tudom úgy lekapcsolnia a tv-t és a rádiót, nem tudom úgy becsukni az újságot, hogy ez máshol történik!
Tehát ezért kell változtatni. Nagy valószínűséggel a fidesz nyerni fog, de legyen kisebbségben és olyan pártok adják a kormányzást, amik eddig még nem voltak hatalmon, így meg tudják és meg kell tenniük a felelősségre vonást és a számonkérést, az elmúlt 24 év hibáiért és bűneiért!
Desischado
Más dolog tudni és egész más benne élni! De az király, hogy külföldön is kiismerik már a rablóbandát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.