Gyülekeznek a Fidesz-KDNP szimpatizánsai vasárnap kora este a budapesti Bálna déli teraszán, a kormánypártok országgyűlési választási eredményvárójánál.

A IX. kerületi téren felállítottak egy színpadot – háttérben a Gellért-heggyel – a Fidesz-nagygyűlésekről már ismert "Csak a Fidesz" feliratú pulpitussal.

A jelenlévők kivetítőn is követhetik a választás eseményeit, majd este az eredményeket. A kivetítőn kora este még a Forma-1-es Bahreini Nagydíjat adták.

A helyszínen lacikonyha üzemel, sörös padokat is felállítottak.

Bent az épületben, a Bálna kereskedelmi, kulturális és szórakoztató központban működik a Fidesz-KDNP eredményváró sajtóközpontja, ahol hat óra után már számos tévéstáb és rádió összeállította bejelentkező állását, továbbá az írott sajtó több tucatnyi képviselője és a fotósok is megkezdték munkájukat.

A sajtóközpontban kör alakú, narancssárga alapon olvasató fehér Fidesz-feliratokat helyeztek ki. A politikusokat és más vendégeket a sajtónak fenntartott rész fölötti emeletekre várják.

A Fidesz-KDNP első vasárnap esti sajtótájékoztatóját negyed nyolcra hirdette meg Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Nyitrai Zsolt, a nagyobbik kormánypárt társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója korábban azt mondta, az esti eredményvárón jelen lesz Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke, a nagyobbik kormánypárt országos elnöksége, kormánytagok és Fidesz-KDNP-s európai parlamenti képviselők is.

Orbán Viktor Facebook-oldalán fél hét előtt néhány perccel az jelent meg, hogy a pártelnök-miniszterelnök a Fidesz-KDNP budapesti belvárosi kampányközpontjába látogatott Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető, V. kerületi polgármester társaságában.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tavaszi
@lópicigáspár: ...mert duplája az átjelentkező a 4 évvel ezelöttinek ,,,,aki 19-óráig beállt a sorba ...az mind leadhatja ...tehát aki 19-óra előtt 1 perccel érkezett...azt nem küldik el...
lópicigáspár
@tavaszi: Be kell állni időben a sorba, vagy a szervezőknek meg kell oldani, hogy több helyen is tudják biztosítani az állampolgárok jogainak gyakorlását. Az én értékrendemben, ha valami este 7-ig van nyitva, nem verem az ajtót hét előtt 2 perccel.
Fradigege
Nekem teljesen simán ment. Egyedül voltam. Aztán befutott egy család nagymamival, de én már akkor sétáltam elfele. Én nem értem, hogy lesz sor. Az átjelentkezők ugyanabban az időben rohamozzák meg a választási helységeket? 6-19 óra között mindenki fél négyre ért oda? Meg ilyenek? Nekem ez magas.
kumming
@Fradigege: Mivel valószínűleg kamu címre lettek bejelentve, biztos hogy szervezetten szállították őket valahonnan, így természetes hogy egyszerre érkeznek.
Fradigege
@kumming: Akkor ennyi birka van mindkét oldalon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.