A magukat – így utólag viccesen -, kormányváltónak nevezők vezető ereje, az MSZP, nem hogy Orbán Viktor leváltására, de arra sem alkalmas, hogy a saját bukott vezérét elküldje. Ha maradni akarnak, hát maradnak mindketten. Orbánnak semmi oka nincs elmenni, egy győztes választás után, de Mesterházy Attila görcsös ragaszkodása a hatalomhoz, választást bukott pártja elnöki székéhez szánalmas. Ahogy két éve megjósoltam ezeken az oldalakon, nem cseng hitelesen a felelősséget a vereségért a választási rendszerre lőcsölni, a lejtős pályára, a médiafölényre, ha az ember elfogadta a szabályokat és indult a versenyben. Különben is, aki a politikában ilyesmire hivatkozik, az nem mond mást, mint, hogy az ellenfél ügyesebb, erősebb, ravaszabb, szervezettebb, ami miatt panaszkodni végkép siralmas.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"Orbán: Új, és nagyszerű korszak kapujában állunk..."
Oroszország: diktatúra, kommmunizmus.. Miota utalnak új korszakra? JÖN a SÖTÉT-középkor! nincs jövőkép!
vukkocska
Még mindig nem hagyják abba az egymás elleni uszítást a baloldaliak között, , pedig jelentősen győztek. Várjanak már vagy három évet, aztán hajrázzanak újra. Persze, most az a bajuk, hátha megegyeznek, és frakciót alakítanak. Söpörjenek a saját házak táján. Rogán rendkívül szánalmas volt a reggeli mokkában, amikor a vagyongyarapodásáról beszélt. Robika természetesen áhítattal hallgatta. Csak így tovább. Cinikusan, hazudozva.
bárzongora
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.