Két nap sem telt el a választások óta, amikor Orbán Viktor és a Fidesz erős jelzéseket küldött, mire számíthat az ország a most megkezdett, újabb ciklusban. A sokat emlegetett konszolidáció a kanyarban sincs, viszont megmaradt az erőből politizálás.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
"Lázár János - még a Miniszterelnökséget vezető államtitkári minőségében, ám ez rövidesen már miniszterségre változik - ugyancsak korábban elkezdett harcot folytatott tegnap: a civil társadalmat támogató szervezetekre támadt. Ezúttal a Norvég Támogatási Alap került célkeresztbe, amelyet - mint a neve is mutatja -, a norvég állam hozott létre, eddig is milliárdokat osztott szét Magyarországon, hogy "segítse a magyarországi civil társadalom fejlődését, valamint erősítse részvételét a társadalmi igazságosság, a demokrácia és a fenntartható fejlődés alakításában" - olvasható céljaik között. Lázár most azon háborodott fel, hogy a Norvég Alaphoz benyújtott pályázatokat egy olyan konzorcium bírálja el, amelyben - négy másik szervezet - mellett az Ökotárs Alapítvány is részt vesz. Márpedig szerinte - és a Fidesz lakájmédiája szerint - utóbbi NGO az LMP-hez köthető, az pedig megengedhetetlen, hogy milliárdos támogatási összegek szétosztását ne a Fidesz felügyelje. Az államtitkár odáig ment, hogy felháborodott levelet írt a norvég kormánynak, lényegben kijelentve: ha ezentúl nem a fideszes állam oszthatja szét a pénzeket, akkor ne is adjanak többet."

mert ugye az emberekért tesznek mindent...erre kaptak felhatalmazást...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.