A külföldi gazdasági szereplőkkel szemben barátságtalan, az üzleti környezetet kiszámíthatatlanná tevő gazdaságpolitika – Orbanomics – folytatására számítanak a Financial Timesnak nyilatkozó elemzők. A lap publicistája az várja az európai nagyhatalmaktól, hogy lépjenek fel a régi-új magyar kormányfő orosz mintájú „autoritárius nacionalizmusa" ellen.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Valahol mélyen remélem a Jobbik valamikori hatalomra kerülésében, mert akkor az ő politikájuk miatt ezt a maradék országot is felosztják a szomszédaink között, és akkor az utódaim már egy civilizált országban élhetnek. Sokan emlékezhetnek még, hogy alig 30 éve, mi küldtünk az erdélyi rokonoknak gyógyszert, mert ott a kórházakban nem volt... Mára Magyarország elérte a Csaucseszku rendszer mélypontját.
Gratulálok a sok szegénynek, cigánynak, zsidónak, és más nemzetiséginek, hogy újra Fidesz kétharmad van!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Pedig a FT-ra illene odafigyelni, meghatározó orgánum...
Sziszifusz
@tavaszi: Ne felejtsd egyszer "jön még kutyára dér". Semmi sem tart örökké, így O.V. tündöklése sem.
Megtörténhet, hogy hamarabb belefullad saját maga által létrehozott katyvaszba, mint bárki is gondolná. Elismert gazdasági szakemberek, eleve kudarcra ítélik a mostani gazdasági stratégiát. Amikor összedől a tákolmány meglátod mennyi narancssárga színű légyszar
lesz a térképen.
dr. prédikátor
@tavaszi: Megjöttél?? IQ bajnok!!!Látom nagyra nyilt a pofád!!Miért nem a vezired ánuszát takarítod??? az jobban áll neked!!!
laszlobihari
@Sziszifusz: Ha kormány ülés van akkor ki lehetne írni az ajtóra, ne zavarj, párt alapszervi gyülést tartunk! Program: a kapitalisták elitélése, a kommunista elvek kiemelt dícsérete!
kiskutyauto
A lápavas megold majd mindent, nem kell aggódni...
Desischado
Tavaszi koma valamit nagyon tud! Vajon kivel áll kapcsolatban? És húsz évig ül orbán a nyakunkon? Hát nem tudom. De én azt már nem fogom megvárni. Az biztos, hogy megyünk visszafelé, és el leszünk szigetelve. Mi lesz a GDP-vel? Vagy hazugovics a sikerpropaganda gajdolásával akarja a gazdaságot fellendíteni? Esetleg a csodálatos közmunkával? Na, várom a választ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.