Nem csitulnak az indulatok Schiffer András körül az elhíresült ATV-s interjúja óta. Az LMP társelnöke a Facebookon írt arról, hogyan pocskondiázzák és fenyegetik őt magukat demokratának tartó emberek. "Szabó Zoltán (DK) simán lenácizott. Egy nyugalmazott legfelsőbb bírósági bíró (volt bírósági szóvivő) görénynek, 'aljas sunyi kis mocsoknak' nevezett, egy már korábban elhíresült nyelvész leköpéssel, mások utcai lincseléssel fenyegetnek. Az idézetek nem a kuruc.info, hanem magukat demokratának tartó polgártársak Facebook-oldaláról valók. Az okos a saját, a buta a más kárán tanul, a gyűlöletcsoportok – úgy látszik – semmiből sem" – írja Schiffer.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Schiffer nem náci csak egy nyalonc kétszínű alak !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
Valami nagy baj van ezzel az emberrel.
OK - mindent megtett hogy OV hatalmon maradjon ... hogy a Jobbik megerősödjön ... de miért akarja bebizonyítani hogy tényleg nem lehet más a politika- nem lehet más a pártpolitika. Ő megmondja a tutit és aki ellentmond neki az rossz ember. Olyan mint OV- egyeduralkodó és a lényeg az uralkodó szón van.
Egy szobor felépítése ellen csak akkor lehet tiltakozni amikor a szobor még nem áll - tána már csak lebontani lehet - ledönteni mint a sztálin szobrot - de ahhoz nagy változások kellenek-forradalmi változások- no ez nem az LMP - ők eljátszanak a parlamentben, az utcán, jól elszórakoznak ... de teljesen mindegy hogy mit mondanak- semmi eredménye.
nehogymá
majd megyen másik tv be. ja,hogy oda nem hivják?
bence
@jancsik68: ! Ember volt és az is maradt ?! Biztos vagy TE ebben ? Egy EMBER ! Attól az, hogy segít az elesetteken ! TE hol láttad,hogy orbán csak egy elesetten is segített ?!
nehogymá
@human: azt gondolom,a nyugati zöld pártokra szeretne hasonlitani,akik beszoknak kerülni egy koaliciós kormányba.arra felé nem probléma,mert nincsenek igy megosztva. nálunk ez azért nem müködhet,mert a választás "élethalál" kérdés. jelentett már föl szocialista politikust,fideszest . ha abba a helyzetbe kerül,hogy egy kormány többséghez az lmp kell,akkor vajon mit csinált volna?játsza a magányosan kóborló farkast,csak éppen nem tudom mire?igy nem lehet politizálni.mivel nem szakértöi kormányzás van,ezért nem fog tudni olyan zöld párt lenni az lmp mint amilyen szeretne. Schiffer amugy sem alkalmas párt politikusnak. lehet nagyon jó ilyen olyan szakterületen,de a párt politika elvileg konszenzusos müfaj. erre képtelen. ha most azt mondaná neki valaki,hogy van párhuzam a jobbik elszámoltatós igéretei meg az lmp feljelentgetései között lehet hányna az idegtöl. képtelen a kompromisszumra párbeszédre. ráuntam.
gizineni
Bandikám! Fordítva ülsz a gebén! Szálljál le a lórol és vezesd el! ( vele együtt magadat is) Pá aranyom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.