Horváth Attila Imre, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára tulajdonosa volt egy ciprusi offshore cégnek, ám ezt nem tüntette fel vagyonnyilatkozatában. Ráadásul vezetője is volt a társaságnak, ami a törvény szerint összeférhetetlen az állami tisztségviselők pozíciójával.

Forrás: vs.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Itt a példa hogyan kell fekete pénzeket, 100 milliókat eltüntetni. Nem ám saját névre szóló bankszámlára, mint ahogyan Simon esetében etet bennünket az ügyészség.
nyanya001
Nem aranyos ?
2012 óra a feleségé !

A hatályos jogszabályok nemcsak az államtitkárokat, hanem más egyéb kormányzati tisztviselőket – köztük a helyettes államtitkárokat – is eltiltanak a gazdasági társaságok tisztségeitől. Horváth 2012. szeptemberétől a következő év júliusáig töltötte be ezt a posztot a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban, majd előléptették fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkárnak. A jogszabályok szerint tehát már 2012-ben le kellett volna mondania minden cégvezetői pozíciójáról.
mariaberta
Íme egy újabb fideszes, méghozzá államtitkár, aki a tisztesség bajnoka. Itt is szeretném látni a láncon kísérést,természetes vagy 4 markos rendőrrel.
Pálinkafőző Rézüst
@nyanya001: ismered a fideszes jelszót: "Tedd meg, és fogd másra!"
F_Viktor
Itt a példa hogyan kell fekete pénzeket, 100 milliókat eltüntetni. Nem ám saját névre szóló bankszámlára, mint ahogyan Simon esetében etet bennünket az ügyészség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.