A figyelemért százezreket tejelő betegek, a szülészeten a nem-beavatkozásért fizető nők és magánklinikákra menekülő kliensek. Egyre több eljárás indul hálapénzes ügyekben, de a kriminalizáció nem segít, ha az egészségügyi hiánygazdaság nem változik. Ön fizet?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
A pofátlan orvosokat, akik megmondják a tarifájukat, el kell tiltani örökre a hivatásuktól, akik meg utólag kapnak pénzt, nem kell büntetni.
Meine Ehre heisst Treue
@1magyar: Szerintem egy diktafonnal vagy hangot is rögzítő spéci mikrokamerával ma már nem nehéz a külön tarifával dolgozó korrupt, kapzsi orvosokat lebuktatni.
human
A dokiknak rendes fizetés kell és nem hálapénz. Igazságtalan a hálapénz rendszere. Egy műtétet nem csak egy orvos végez. Több szakember működik közre, akkor meg miért csak egy kap hálapénzt? Van aki százezreket, milliót tesz zsebre havonta, a többiek ehhez képest semmit.
1magyar
@Meine Ehre heisst Treue: Sokan nem foglalkoznak vele, nem akarnak pereskedni.
@human: Igazad van, vannak sztárorvosok, akik nem biztos,hogy a tudásukkal jutottak előbb,hanem mert a főorvos bizalmasa.
De eléggé féltik a tudásukat sokszor és a rezidenseknek nem adnak át minden tudást.
De ez így van az élet más területein is.
Meine Ehre heisst Treue
@1magyar: Alaposan átgondolnám én is a pert, még akkor is, ha egyértelmű bizonyítékom van a birtokomban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.