Új, az uniós normáknak is megfelelő KRESZ-t akarnak a Fidesz szakpolitikusai, ami valószínűleg azzal járhat, hogy mindenkinek, aki vezet és továbbra is vezetni akar újra kell vizsgáznia. Garamvölgy...

Forrás: betyarvilag.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Beszéljünk akkor már a szakmájukat soha nem gyakorolt jogászdoktorokról is - mert a törvényeket gyakrabban változtatják, mint a Kreszt.
Sííva
Ezt miért nem a szavazás előtt jelentették be? Hány bőrt akarnak még lehúzni az emberekről? Remélem ebbe bukik bele a matematika korrepetálásra szoruló kétharmad!
human
Az új kresz-ben már már nem fog szerepelni a bal oldal. Helyette az lesz, hogy nemjobb oldal. :)
Egyébként akkor ők is érettségizzenek le újra. Kíváncsi lennék az eredményükre.
lópicigáspár
Ha ez igaz, menedékjogot fogok kérni Romániában!
sokanvagyunk
Beszéljünk akkor már a szakmájukat soha nem gyakorolt jogászdoktorokról is - mert a törvényeket gyakrabban változtatják, mint a Kreszt.
kumming
@lópicigáspár: Felesleges. Elég egy ottani lakcím, és honosítod a jogsit. De jobban jársz egy némettel, mert akkor az orvosid sem jár le soha.
lópicigáspár
@kumming: Nekem ez közelebb van és a román is jobban megy mint a német. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok