A törvények alapján minden állami vállalatnak nyilvánosságra kellene hoznia működési adatait, szervezeti felépítését. Ezt értékelte a Transparency International, de az eredmény nem túl kecsegtető.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Orbán Vitya államkapitalista diktatúráját élvezi a családja, néhány haverja-üzletfele-lekötelezettje!!!-a lakósság nagyrésze a koncon vegetál a szerint"...ahogyan szavaztál..."DDD:))))
1magyar
Ott is megy a pazarlás mint a stadionoknál közben az emberek nagy részét meg kiéheztetik.
human
Kitették a "Ne zavarj! Éppen lopunk." táblát. Mészáros Lőrinc vagyonnyilatkorzatáról van valami hír?
Meine Ehre heisst Treue
Sejthető...
Ami a MÁV Informatikánál és a BKV-nál történt a közelmúltban, az alapján lehet tudni, hogy számos törvénytelen dolog működik.
Az egyik legkirívóbb sumákolás a pályázati pénzek elsíbolása.
bakegya
@human: persze a Hernádi lenyilatkota A FELCSUTI CSODÁRA mennyit adakoztunk...nagy mosoly és elhúzott a miniszterelnökségi díszpáholyba a Csányi és a Mészáros csőszervizes mellé élvezni felcsut maradonájának vendégszeretetét.
human
@bakegya: Igen. Az egy konkrét példa volt arra, hogy egy állami cég bizony juttat a haveroknak a közpénzből. És látod már annyira magabiztosak, hogy nem is szégyellik. Bátra kiállnak és még büszkék is rá. Ez a "Majd megszokod!" taktika része.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.