Az Átlátszó.hu arra volt kíváncsi, hogy Semjén Zsolt énektanári munkája mellett egyházzenészként tevékenykedő felesége milyen jövedelemből vett telket, és épített rajta egy nagy vadászházat Gánton.

Felcsúttól néhány kilométerre fekszik Gánt, itt van annak a vadásztársaságnak is a székhelye, amelynek a KDNP-t vezető Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az elnöke. Az Átlátszót most az a családi ház kezdte el érdekelni, amely a Semjén család egyes tagjainak tulajdona. A gánti ingatlannak maga Semjén Zsolt nemhogy nem tulajdonosa, de még csak nem is haszonélvezője, legalábbis a tulajdoni lap tanúsága szerint – jegyzi meg a lap.

A Vértes Vadásztársaság (aminek az elnöke Semjén Zsolt) székhelyének otthont adó ingatlantól pár lépésre található az a gondozott, kerti tavacskával, sütödével és hatalmas faszoborral ékesített telken álló új építésű, jókora lakóház, melynek kerítéskapuján a Semjén név szerepel, méghozzá kétszer is, ám egyik sem a miniszterelnök-helyettesé. Ugyanakkor az épületet az Átlátszó által megkérdezett helyiek egytől-egyig Semjén Zsolt házaként emlegették.

A földhivatali nyilvántartás szerinti Semjénné Menus Gabriella, Semjén Zsolt felesége 2011.szeptember közepén vásárolta az 1932 négyzetméteres gánti telket, amelyre idén március elején jegyezték be a házat; hitel nincs az ingatlanon.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maszlag
Ennyi neki is jár. Valakinek stadionja van, valakinek luxus lakása, neki vadászháza. Oszt jó napot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@bretagne: Összességében több, mint 20 év elég volt a zenéből, meg aztán nem találtam megfelelő társakat. Így kikötöttem a gyógyszervegyészetnél.. De azért még megmozdul az ujjam, ha valamikori vizsgadarabokat hallok. A zenét nagyon könnyű megszeretni és sosem késő!
bretagne
@silber13: Megértelek. Én az agyaggal vagyok így. Régen sokat kerámiáztam, korongoztam évekig. Aztán rájöttem, hogy nekem nem megy a tucatárú, az egyedi darabok meg nem nagyon kellenek. Így abbahagytam. De néha érzem az agyag illatát.
Cicamama55
@bögöly: Az nincs neki! Hiteltelen párt, hiteltelen vezetője! Mint tudjuk, "fejétől bűzlik a hal".Volt miért tapsolni oly lelkesedéssel a választások éjszakáján neki és Balog úrnak is...Hol vannak ők az istenfélő emberektől?! Lesza... őket nagy ívben! Az ilyen KDNP-s hírek tudnak csak igazán kihozni a sodromból!!!
Cicamama55
Évszaki...Az "oszt jó napot" az ön főnöke száját hagyta el, ezt illene tudni a narancsködben élő droidoknak...
Yoda69
Egy ujabb sikas mutyi, amirol nem fog kiderulni az igazsag. csakugy mint rogan, meszaros vagy orban eseteben. De nyugodtak nem lehetnek sosem, mert lopott vagyonban dorbezolnak.
pityuka
@tavaszi: Neked se lesz babazsúr fideszbirka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.