II. János Pál pápa a magyar állam és az egész világ számára meghatározó személyiség volt – mondta XXIII. János és II. János Pál pápák szentté avatásáról az MTI-nek nyilatkozva Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Rómába érkezett magyar zarándokoknak bemutatott szombati szentmisét megelőzően.

"Három embernek köszönhetjük, hogy megszabadultunk a kommunizmustól. Spirituálisan II. János Pálnak, politikailag-gazdaságilag Ronald Reagan amerikai elnöknek, és Mihail Gorbacsov is kellett hozzá" – hangsúlyozta Semjén Zsolt.

Kijelentette: "II. János Pál pápa nélkül nem lenne szuverén Magyarország".

A vasárnapi vatikáni szentté avatáson a magyar állami delegációt Áder János köztársasági elnök vezeti. A delegációban Semjén Zsolt képviseli a magyar kormányt.

A római Santo Stefano Rotondo római templomban szombaton Erdő Péter bíboros által bemutatott magyar szentmisén Orbán Viktor is részt vett. Ő magánemberként utazott el Rómába.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Azt hun volt kommunizmus te okos tojás??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@nyanya001: Ja télleg! Elírtam , neked van igazad.:-)
silber13
Miféle komenyizmustóól szabadult meg ez a kretén? Hol volt az a kommenyizmus Bizonnyal nem nálunk, mert nem járt volna akkor teológiára, és nem lett volna belőle ingyenélő teológus!
paszulyka
@silber13: Szia. :-)
Nem értem. Ha itt nem kommunizmus , szocializmus volt akkor mi?
Hellcat
Ekkora idióta barmot istenem...ki kéne lőni a holdra...
Desischado
Hányinger, hogy a fő fő álkeresztény itt ossza itt az észt, és van bőr a képükön zarándoklatra menni Rómába! Mi van, le akarják imádkozni a bűneiket? Ahhoz életük végéig kéne imádkozni, és az is kevés lenne! semjén tömjén főzsóti meg jobban teszi, ha hallgat, mert hazugságon kívül mást nem tud vartyogni! Egy undormány mocsok banda! Jól mondta Nyanya, emberséget kéne tanulni, de sajnos, azt nem lehet megtanulni, az vagy megvan valakiben, vagy nincs! Ezek eladták magukat a Mammonnak!
Pálinkafőző Rézüst
Ez az ateista népnyomorító valami mit keres ott? Tudott róla a Pápa? Valszeg nem, mert qrvára elzavarná onnan a pereputtyával együtt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.