Az Átlátszó.hu arra volt kíváncsi, hogy Semjén Zsolt énektanári munkája mellett egyházzenészként tevékenykedő felesége milyen jövedelemből vett telket, és épített rajta egy nagy vadászházat Gánton.

Felcsúttól néhány kilométerre fekszik Gánt, itt van annak a vadásztársaságnak is a székhelye, amelynek a KDNP-t vezető Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az elnöke. Az Átlátszót most az a családi ház kezdte el érdekelni, amely a Semjén család egyes tagjainak tulajdona. A gánti ingatlannak maga Semjén Zsolt nemhogy nem tulajdonosa, de még csak nem is haszonélvezője, legalábbis a tulajdoni lap tanúsága szerint – jegyzi meg a lap.

A Vértes Vadásztársaság (aminek az elnöke Semjén Zsolt) székhelyének otthont adó ingatlantól pár lépésre található az a gondozott, kerti tavacskával, sütödével és hatalmas faszoborral ékesített telken álló új építésű, jókora lakóház, melynek kerítéskapuján a Semjén név szerepel, méghozzá kétszer is, ám egyik sem a miniszterelnök-helyettesé. Ugyanakkor az épületet az Átlátszó által megkérdezett helyiek egytől-egyig Semjén Zsolt házaként emlegették.

A földhivatali nyilvántartás szerinti Semjénné Menus Gabriella, Semjén Zsolt felesége 2011.szeptember közepén vásárolta az 1932 négyzetméteres gánti telket, amelyre idén március elején jegyezték be a házat; hitel nincs az ingatlanon.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maszlag
Ennyi neki is jár. Valakinek stadionja van, valakinek luxus lakása, neki vadászháza. Oszt jó napot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
perfekt
Az csak,és kizárólag adomány lehet.
Pisti271
Mint Orbánéknál. Ott is minden az asszony nevén van.
coyote3
A miséken körbehordják a perselyt nem???:)
Maszlag
Ennyi neki is jár. Valakinek stadionja van, valakinek luxus lakása, neki vadászháza. Oszt jó napot!
bencemacska
Hogy csalt az vagyonbevallásával és gazdagodásával?
Hát Istenem, majd "elmegy a paphoz a templomba" és meggyónja!!!
Mobil123
"..hatalmas faszoborral ékesített telken " -és kit ábrázol?? Tőkést vagy a vezírt??? :-))
Szvetlana
Mi ez a nagy felháborodás? Egy pedagógus igenis kereshet nagyon szépen, nagyon sokat!
Különösen, az ének tanárok. Mert sokat túlórázik, annyi a botfülü kölök ebben az országban. A kölkök kedvenc tantárgya a kottaolvasás.
Egy feltétele van a kiemelt fizetésnek, hogy a férje neve S- el kezdődjön, és emjén Zsolttal fejeződjön be. !!!:))
Szvetlana
@Mobil123: Mert Te is olyan vagy, de igazán.!
A nemzet fővadásza megkérdezte anyukát, "hát a kis faszoborom nem kéne?"
No, és kellett, ---tehát megkapta.:))
Mobil123
@Szvetlana: De most komolyan kíváncsi vagyok kit ábrázol ? Mert elképzeléseim szerint Tőkést mert csak így lehet leköpni naponta:-)) (azért csak kitúrja a helyéről ezt lovas brigantit) De ha a vezírt akkor meg ott nyal jobb híján! Azért most sokat kell neki Brüsszelben majd harcolnia és nem lesz itthon,, így nehogy hiányérzete legyen tömjénnek.
Szvetlana
@Mobil123: Mindíg Erdélybe eszi a fene, szerintem valami ilyen vonatkozású szobor lehet. Vagy egy Makovecz stílusú turulmadár ( tele van vele az ország)
de felőlem akár egy barna hegyi medve is lehet a la Transsylvánia:))
Mobil123
@Szvetlana: Csoda hogy nem tiltották ki még onnan a Román hatóságok. (ami késik nem múlik)
Hellcat
Erre szavaztatok fidesznyikek...lehet éljenezni.
bretagne
Szegény Semjén, miért is bántjátok? Neki nem lehet vadászháza? Miből vette a felesége?
Kottamásolásból. Köztudottan nagyon jól fizetik. Na!!!
joopapa
Össze spórolta a kosztpénzből meg a rezsi csökkentésből:-))
tavaszi
...unokatestvéremnek is van vadászháza ...pedig "csak" kamionos...még szép hogy Semjénnek van...
tavaszi
Itt a propelleren egyeseknek nem ártana ATV-t nézni...és elgondolkodni azon amit Pityinger "dopeman"...mondott a déli vitában : ezt mondta a bölcs: "a kapitalizmusban amég világ a világ lesz szegény..gazdag..és nagyongazdag...és nagyon szegény ember"
tavaszi
...és azt is ő mondta: a politikus igen is azért politizál,hogy ő abbol akar megélni"...és ezen nem kell csudázni"...amit a vitapartnere egy balos ujságíró-gondolkodó mondott az még pregnánsabb: " a mai baloldal úgy tudna megujjulni leggyorsabban,ha az egész garnitura gyurcsányostul-bajnaistol lehuzná magát a "klotyón"...még csak nem is Wc-t mondott a hölgy...egyenesen "klotyót"...nimáááááááá...mondom...tavaszi..igy sehol sem leszel..a finomkodásoddal...
Manhattan
Érdekes, hogy Gyurcsány Ferencet még a bolgár apósa vagyonáért is támadták!
libelle
@tavaszi: neked meg nincs is unokatestvérd...
Manhattan
@tavaszi: Kinek, mi a szenvedélye.. Orbánnak a foci, stadionok, Semjénnek az állatok lelövöldözése, vadászkastély. Ha esetleg Kövérnek eszébe jut, hogy cápára szeretne vadászni, ide kanyarítják az Adriát oszt jónapot!
libelle
@Szvetlana: vagy putyin elvtars, de legalább 6 -méteres. Jaj de most nem is tudom, olyan bizonytalan vagyok, imádhatja egy kesztbekassul-demokrata putyin cárt is? Hmmmmm
verőce21
Már egy vacak vadászháza sem lehet valakinek? - Nagyon amatőr dolog ezen filózni! :)
Nil
A hívők és a haverok összedobták neki - Istennel meg majd csak elszámol valahogy mert lelkiismerete az nincs
Dr. Felipe
@verőce21: Akkor a simonnak sem lehet vacak 250 milla a számláján? Ja hogy ő nem fideSSes. Őt nem védi a lopva együtt kurmányzás rendszere.
silber13
@Szvetlana: @Mobil123: A hálá erdélyi pakulárok faragták abbéli örömükben, hogy beleugathatnak némely honi, itt élő magyarok dolgaiba!
silber13
@libelle: 17:13-ra : Hagyd rá, a Münchausen emlékversenyre készül!:-))
postamester
@Mobil123: ma 12:54
Milyen " oborral " ???
Dr. Felipe
Azért a közszolgálati rádióban két simonozás között igazán bemondhatták volna ezt a vadászházikót is a választások előtt. Vagy nem? Hát de.
bögöly
Egyszer elküldeném ezt az imádkozó sáskát medvére vadászni.
Lóháton,gerellyel!

Amúgy biztosan meggyónta már,ha közpénzből épült volna,vagy ha síbolt pénzből.
Kapott három Hiszekegyet,meg két Miatyánkot penitenciaként.
S innentől kezdve,az ő lelkiismerete / vagy mije/ tiszta!DD
JAJMÁR
A "faszobor", az különösen kell oda :) Nincs a nevén, így már minden rendben. Ő maga a patyolat, mások meg a rosszindulatú gyűlölködők! Vegyék elő a zasszonyt, kérdezzék tőle, honnan van!
nemjoezigy
Én már akkor gyűlöltem ezt az álkeresztényt, amikor Afrikába ment vadászni. (írom az álkeresztényt a valódi keresztények védelmében).
Számomra nem összeegyeztethető a vallás a hobbiból, szórakozásból öldöklést, még ha csak állatokat öldökölnek is.
Persze a tevékenységük eredményébe már az emberi halál is belefér.
És persze ezt is meg tudják indokolni.
Undorító ez az egész bagázs, minden tettük a kiválasztottak, a gazdagok érdekében történik. Semmi az ország, semmi a nép érdekében.
Van ami csak a hozzá nem értés miatti rossz teljesítmény, de a többség a rosszindulat, a nyerészkedés miatt történik. (példa erre a mai Győri Enikő külügyminiszteri államtitkár nyilatkozata: Az elmúlt 6 évben hibákat követtek el a kormányok az eu tárgyalásokon az ország érdekének rossz képviseletével.)
Desischado
Nem tudom, a papoknak nem kéne szegénységi fogadalmat tenni? A katolikusoknál így van! semjén tömjén zsóti erről úgy látszik, nem tud!
bakegya
@Desischado: tudja az mit csinál-mért ne lenne könyebb orbán jobbján a fél világban gazdag magyarokra vadászgatni,mint itthon a mi sírjainkat áskálni,megtesszük azt mi magunk is csak a fidessnyikek egypártrendszerének szentségére!
lajospapa
A világnak van egy rendje. Simonnak nem lehetnek százmilliói, Simicskának lehetnek milliárdjai, Gyurcsánynak nem lehetnének Csányinak lehetnek, Bajnai libát lopott, Mészáros Lőrinc nem lopott libát, Semjénnek van vadászháza, nekem nincs, mert lusta naplopó vagyok. Ez a mai világ rendje. Egy másik világ rendje is hasonló lehet majd de fordítottan.

A gróf úr kocsisa egyszer igencsak elégedetlenül kifakadt: "Igazságtalan a világ! Az apám is gróf volt, a fiam is gróf lett, mi a fenéért vagyok én mégis csak kocsis?"
mate03
@tavaszi: Neked meg nagy pofád van,még egyszer valaki be nem fogja!Örülök hogy újra itt vagy ,van kinn röhögni!
tavaszi
@libelle: anyai ágon van 1 ...apai ágon van 3 . (P. József, Cs . Erzsébet, István, László)
...keversz valakivel...4 unokatestvérem van...volt...mert István elment 32 évesen.
tavaszi
@Dr. Felipe: ----ebből is látszik,hogy a baloldal még most is alszik. ha bemondták volna , az annyit ért volna mint csók a halott ajkon.
tavaszi
@mate03: "osztán" neked mi a rövidséged??? ...szólás szabadság van ...polgártársam. ..te nem dicséred a fideszt...én nem dicsérem a maszopot-dk-lib.bolsikat. mindkettőnknek megvan a maga segge amit nyalhat,hogy stilusodba maradjak. "osztán" jó napot. irreleváns,hogy te min-és kin röhögsz ..úgy is kínodba teszed ...rossz neked most 4 évig ...ezt elfogadom.
silber13
@bretagne: 04.28-ra kottamásolásból, de csak gregorián kottákat vállal, meg orgona pumpálásból!.
pesti
@tavaszi: Nem az a probléma mit mondott Pityinger.Probléma az hogy "mibul lett Simeknek autóra" mondaná a klaszikus.
bretagne
@silber13: Bocs, ezt nem tudtam, hogy a gregoriánt is kottázzák. Mennem kell hozzá tanulni! Na és az orgon pumpálást is!
silber13
@bretagne: Lehet, Valamilyen Arezzoi Guido kreálta, 4 vonalas a kotta, nem 5, könnyű megtanulni. Az orgona pumpálás embert próbáló dolog, volt olyan hangszer, amhol kézzel kellett a fujtatót nyomogatni, aztán áttértek a lábpedálokra. Ma már ugye villamos meghajtással " pumpálnak", pontosabban fujtatnak.
Desischado
@bakegya: Sajnos, igazad van, sok az agyhalott!
bretagne
@silber13: Annyira nem vagyok benne az orgona-dolgokban. Azonkívül, hogy májusban nyílik, nemigen tudok róla.
mariaberta
@lajospapa: Kihagytad, hogy van akinek sok-sok stadionja van.
bretagne
@silber13: Persze, érdekel. Minden, amit nem tudok. Ez fantasztikus volt, köszönöm.
Érdekes, arra nem gondoltam, hogy elődje a pánsíp volt. Ezt különben nagyon kedvelem.
Te milyen kapcsolatban vagy az orgonával?
silber13
@bretagne:Lehúztam jó pár évet orgona-zongora tanulással, zenész család voltunk, mára csak én maradtam.
bretagne
@silber13: Fantasztikus vagy! És most már mással foglalkozol? Ne haragudj, nem vallatni akarlak. Nekem probléma, hogy engem nem tanítottak meg a zene szeretetére. Tudom, bepótolhattam volna már felnőtt fejjel.
silber13
@bretagne: Összességében több, mint 20 év elég volt a zenéből, meg aztán nem találtam megfelelő társakat. Így kikötöttem a gyógyszervegyészetnél.. De azért még megmozdul az ujjam, ha valamikori vizsgadarabokat hallok. A zenét nagyon könnyű megszeretni és sosem késő!
bretagne
@silber13: Megértelek. Én az agyaggal vagyok így. Régen sokat kerámiáztam, korongoztam évekig. Aztán rájöttem, hogy nekem nem megy a tucatárú, az egyedi darabok meg nem nagyon kellenek. Így abbahagytam. De néha érzem az agyag illatát.
Cicamama55
@bögöly: Az nincs neki! Hiteltelen párt, hiteltelen vezetője! Mint tudjuk, "fejétől bűzlik a hal".Volt miért tapsolni oly lelkesedéssel a választások éjszakáján neki és Balog úrnak is...Hol vannak ők az istenfélő emberektől?! Lesza... őket nagy ívben! Az ilyen KDNP-s hírek tudnak csak igazán kihozni a sodromból!!!
Cicamama55
Évszaki...Az "oszt jó napot" az ön főnöke száját hagyta el, ezt illene tudni a narancsködben élő droidoknak...
Yoda69
Egy ujabb sikas mutyi, amirol nem fog kiderulni az igazsag. csakugy mint rogan, meszaros vagy orban eseteben. De nyugodtak nem lehetnek sosem, mert lopott vagyonban dorbezolnak.
pityuka
@tavaszi: Neked se lesz babazsúr fideszbirka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.