Egy ismeretlen hajléktalan levele a miniszterelnökhöz Tudod, Viktor bármennyire is odavagy magadért, meg azért amit csinálsz, egy dolgot azért nem ártana neked is figyelembe venned. Sokkal rosszabb a helyzet, mint négy évvel ezelőtt. Képzeld nekem is több diplomám van, és itt vagyok nincstelenül, betegen. De most nem ez a lényeg, nem szeretnélek ezzel untatni téged. A lényeg az, hogy szarabbul élünk, mint négy évvel ezelőtt. És több a szegény is, sokkal több, mint négy évvel ezelőtt. Azt olvastam, mert újságokat azért szerzek magamnak, ha máshonnan nem akkor átfutom azt, amit már kidobtak, szóval azt olvastam, hogy te ez alatt a négy év alatt legalább 500 milliárddal megsegítetted az amúgy is tehetőseket és legalább ugyanennyivel sújtottál bennünket, nincsteleneket. Ígérem, nem leszek durva veled szemben, pedig megtehetném, de nem élek vissza azzal, hogy neked tűrnöd kell jobban akár a sértést is. Bezzeg te visszaéltél rendesen nem csak türelmünkkel, de a helyzetünkkel is...

Forrás: facebook.com
Feltöltő: adorján györgy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
A viktátor pont leszarja a hajléktalanokat és a szegényeket amíg neki és a haverjainak jó és büntetlenül lophatnak csalhatnak hazudozhatnak.
silber13
@Nil: Ennek? Jó pszichológus? Egy magára valamit is adó pszichológus, csak legyintene egy nagyot!
Nil
@Hellcat: miért is tehetik meg? Mert a nép tűri, elfogadja, megtapsolja, éljenzi A többség. A másik többség meg hallgat, nem megy el szavazni - bár ezt a kiürített országot nem tudom melyik csapat tudta volna rendbe hozni. Ahhoz egy civilekből álló, szakértő kormány és parlament kellene
Hellcat
@Nil: Én megtettem amit lehetett...de a helyzet reménytelen...az ország halálra van ítélve.
Nil
@Hellcat: Az egész emberiséggel együtt- és néha már ott vagyok hogy: legyen!!!
A természet folyamatosan figyelmeztet hogy fejezzük be amit csinálunk - de az aranyborjú imádata nem engedi. Ahelyett hogy tanulnánk a hibáinkból újra és újra megismételjük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.