Számunkra a család az első – jelentette ki Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz női tagozatának elnöke anyák napja alkalmából egy helyi sokgyermekes édesanya köszöntésekor vasárnap a Pest megyei Monoron.

"Nem véletlen, hogy olyan törvényeket hoztunk, amelyek a családok, a gyerekek védelméről és az anyák megbecsüléséről szólnak" – tette hozzá a Fidesz-KDNP európai parlamenti listavezetője.

Pelczné Gáll Ildikó és Király Nóra, a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatóságának munkatársa, négygyermekes édesanya, európai parlamenti képviselőjelölt a hat saját, nevelőszülőként pedig öt gyermeket nevelő Zainkó családot és Németh Etelkát köszöntve kiemelték, hogy egy rendkívüli édesanya példáján keresztül szeretnének köszönetet mondani minden édesanyának az évnek e kiemelt napján.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@szandokan: Hát persze,csak nem kell szentet játszani olyanoknak,akik még arra sem méltók,hogy leszarjuk őket.Ez a Pöcökné is csak egy kullancs a nép nyakán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyuri Géderről
Ez így természetes. A fideszkdmp, és a slepp család.
kkalman
Egyáltalán nem kedves Ildikó! Legalább egyszer az életben a sleppje nélkül menne el akár csak a nyóckerbe kicsit beszélgetni az ott élőkkel. De ha nem tetszik a nyócker, akkor az országban nagyon sok leszakadt, elszegényedett falu, városrész van. Ezeken a helyeken kellene pampogni a család szeretetéről!
Desischado
@szandokan: Rólad??? Ne hasonlítsd magad Sandokanhoz, még viccből sem!!! Nem szégyeled magad?! Bár tőled ilyesmit ne várjon az ember, te véded a védhetetlent!
Ez a fideszes némber sem szégyelli, hogy ekkorákat hazudik! Egy mocsok nyalonc, semmi több, akinek a tisztességről, emberségről fogalma sincs! De egy fidesznyiktől ne várjon az ember mást!
szandokan
@Desischado: Igazad van, soha nem volt szakállam...:-)
coyote3
Gállné pelz ildikó Igen fajsúlyos politikus...:)))) Illik komolyan venni magvas és igaz gondolatait...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.