Az MSZP szerint Magyarország fideszes vezetése elvette az ünneplés lehetőségét a magyar családoktól. Ezt Bangóné Borbély Ildikó, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője mondta vasárnap, az anyák napján tartott budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Yoda69
@szandokan: Mi van, fenyegetsz? Te bolsevik suttyo.
Fáj az igazsag?
szandokan
@Yoda69: Már csak nevetek rajtad inkább, főleg, hogy itt Hollandiában milyen szépek a lányok...Na igen, ha nem volnék nős, meg több gyerekes családapa...:-)) Látom, nyomtál a modiknak egy jelentést. Ne ijedj meg, attól, hogy tudom, ki vagy, nem foglalkozom veled. A primitív, trágár emberek úgyis ott végzik előbb utóbb, ahová valók.
Yoda69
@szandokan: Nezd ocsisajt, ezen a topikon te voltal az aki hazugsaggal nyitott, csak ugy mint mocskolodo fideSS partod ugy altalaban.
Engem kurvara nem erdekel hogy te hol elsz, es kivel skufircolsz, ezt kart volt itt felvetned. Az pedig vegkep baromsag, hogy en jelentek akarkinek is. Csak a te fajtad ilyen feljelentgetos besugo tipus.
szandokan
@Yoda69: Én nem élek Hollandiában, csak üzleti tárgyaláson vagyok kint. Mit is hazudtam? Bocs, de nem emlékszem rá, hogy ezt tettem volna. Azért minősít téged, hogy öcsisajtnak nevezel egy 53 éves ember, aki már letett az asztalra két szabadalmat, embereknek ad biztos megélhetést, és világszinten egyedülálló technológiát fejlesztett ki a műszaki kerámia területén. A világért sem kell, hogy ezért elismerj egy kicsit sem, a tisztelet meg végképp nem az erősséged, szóval csak szórd továbbra is a baromságaidat, jót tesz a nevetőizmaimnak. Az én fajtám az embereket, az országot szolgálja, a tiéd vajon melyiket?
Yoda69
@szandokan: Hozzaszolasaid szinvonala nem tukrozi az altalad felhozott "eredmenyek" elereset megkivano IQ-t. De ettol fuggetlenul nem ketelkedem benne hogy igaz amit irtal.
Amit viszont nem ertek, hogy ertelmes emberkent hogyan nem latod at, mi folyik az orszagban? Hogy hogyan rabolja ki tudatosan, maffia-modszerekkel a fideSS az embereket es az orszagot?

Az hogy a ciganyok es a birkak nem latjak at azt megertem. Azt is hogy a kettos magyarok is odaszavaznak a fideszre halabol. Vagy hogy a fideszes slepp, mert ott ulnek az allami konder korul. De egy ertelmes ember, aki nem tartozik az egyik elobb felsorolt kasztba sem, hogy nem latja at ezt, azt nem ertem. Na erre adj magyarazatot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.