Tovább gazdagodott Mészáros Lőrinc felcsúti fideszes polgármester, aki a napi.hu által készített 100 leggazdagabb magyar listájára is felkerült.

Az Orbán Viktor miniszterelnök bizalmasának számító egykori gázszerelőt fél éve említették először a milliárdosok között, akkor 6,9 milliárd forintra becsülték a vagyonát a feleségével együtt, amely a Népszabadság listáján a 88. helyre volt elegendő. A napi.hu már 7,7 milliárdra teszi immár a házastársa nélkül Mészáros Lőrinc vagyonát, amellyel három helyet lépett előre a ranglistán, és már a 85.

Mészáros Lőrincnek a kormányváltás hozta meg az áttörést, cégei azóta egyre-másra kapják a jól fizető, milliárdos állami megbízásokat, három hete például összesen 9,6 milliárd forint értékben nyert el fővárosi csatornaépítési munkákat a Mészáros és Mészáros Kft. egy konzorcium tagjaként – írja a Blikk.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
El lett bacva az életem. Ha valaki szólt volna ezelőtt 40 éve, hogy ilyen jól fizet a gázszerelés, én is gázszerelőnek tanultam volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@Levendula: Közvetlenül nem, de szerinted honnan van neki ennyi?
Szvetlana
@1magyar: Ha egymás mellé tennénk a radiátorokat, amiket edig szorgalmas munkával beszereltetett, (mert biztos nem ő forgatja a csőfogót) tán elérnének Tokióig:))

Ha a Mészáros befizeti az iparűzési adót lakhelyének Felcsútnak, akkor az -az ország leggazdagabb falujának kell lennie. Ott is 47 ezer a közmunkás bére??
qxy
Csodálatos és ez mind szabályos és törvényes! ! Miért nem nyelték le annak idején ezeket a becsületes embereket.! ! ! meg azokat is akik nyomják! Volna ötletem mit nyomjanak és hova! . Ez már tényleg szemét a javából!
Dr. Felipe
Csak hát pénzért nem lehet becsületet venni. Lehet bármennyi milliárdja akkor is csak egy rongy gané ember marad.
Ahogy bolseviktor elvtárs is Európában, csak egy utolsó senki marad. Ahogy az ábra mutatja.
mindenes46
Én már nem tudok mit írni,mindent leírtak előttem amivel egyetértek!
postamester
Az 133 millio - HAVONTA !! Aztaqrwaszentségit neki !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.