Folytatódott a szokásos adok-kapok a parlament első ülésnapján, miközben a pártok érezhetően ráfordultak az EP-kampány hajrájára is. Csak az MSZP-s Tóbiás József beszélt az egyetlen napirendi pontról, a kilakoltatási moratórium meghosszabbításáról. Szóba került az Eurovíziós Dalfesztivál nyertese, a szakállas nőként fellépő osztrák Conchita Wurst is.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
"Rétvári azzal érvelt, hogy azért sem ígérgettek, mert az elmúlt 25 évben mindenki ígérgetett, "Gyurcsányék pedig még a választások között is, két-három havonta előálltak egy programmal, amiből nem lett semmi". De te debil legalább ígértek, de ti folytatjátok az ország szisztematikus és szervezett kirablását, és azt az ostoba és sehova nem vezető gazdaság politikát! És folytatjátok az ellenség keresést és az EU elleni ostoba harcot! A szociknak legalább voltak programjai amit az akkori fityesz ellenzék sorra leszavazott, szóval bencuska az ti miattatok fulladtak kudarcba! Lehet hogy azok a programok jók lettek volna de lehet hogy nem ez soha nem tudjuk meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.