Mint az bizonyára sokak számára elkerülhetetlen sorstéteménynek bizonyult a nemrégmúlt köztévézavarta kollektív tudattalanjában, a balliberális kommunistamédia tudjukkijeinek újabb aknamunkája következtében csak megalázó pontszerző helyen végzett a nyújorkból kiábrándult hazafias elit legújabb zászlósénekese (az előző jó múltkor a Himnuszt baszta el szélesebb tömeg előtt, nem érdekes) a legfrissebb európai nacionalista bohócseregszemlén, az úgynevezett „euróvíziós dalfesztiválon”.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
"...meglehet, nem mostanában lesz ennek a magyarországnak egy szakállas, nőnek öltözött buzi a miniszterelnöke, de el fog jönni az a pillanat, amikor akár az is lehetne. Hisz Amerikában is verték a négereket, most meg már az elnök is az." - én azért nagyon remélem, ekkora hatalma sohasem lesz nálunk a libsiknek!
Csizmás Kond
" De a lényeg: hogy hogyan lehetséges, hogy Európa erre szavazott?! A szakállas, mittom,izére?
Ez a poszt nem azért íródott, hogy választ adjon erre a kérdésre;"
Szerintem se...de arra jó volt, hogy egy kicsit el lehessen Kövérezni meg Orbánozni, holott ehhez smmi közük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.