Minősített a Miniszterelnökségnek költségvetési átcsoportosítással dologi kiadásokra biztosított mintegy 3,1 milliárd forint felhasználásáról szóló kormányhatározat, arról nem adható információ - közölte az MTI megkeresésére a Kormányzati Információs Központ szerdán.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

spu00
Engem jobban érdekel, s gondolom még sok embert, hogy a szocik mire költötték a 16.000 milliárdos hiteleket?
öcsi55
@spu00: Stadiont építettek belőle,csak még nem árulják el , hogy hova.
Dr. Felipe
@spu00: spu elvtárs! Engem meg az aggaszt hogy már 600 ezer ember kényszerült elhagyni a hazát, sokan családostól mentek, miközben bolseviktor elvtárs a Gundelban páváskodik és titkosan röpködnek a 3 milliárd forintok, azt se tudjuk hogy mire csak azt tudjuk hogy nem munkahelyteremtésre. De ön csak tapsoljon és éljenezzen. Ezek a tények ne zavarják, éljen a párt.
csip-csop
A miniszsterelnoksèg nem koltekezik, sporolnak, mert zsebre kell vàgni ès elosztani egymàskozott azt a sok lovèt.Azt hogy a korhàzak nemkaptak pènzt az termèszetes, mert elosztjàk egymàs kozt 3 milliàrdot, a korhàzaknak nem jut. az tuti

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.