Kovács Bélát figyelte az Alkotmányvédelmi Hivatal. Havonta járt Moszkvába. A Legfőbb Ügyészség az Európai Unió intézményei ellen folytatott kémkedés gyanúja miatt Brüsszelnél kezdeményezte Kovács Béla jobbikos európai parlamenti képviselő mentelmi jogának a felfüggesztését – értesült a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja, a Moszkva iránt erősen elkötelezett politikus ellen április elején az Alkotmányvédelmi Hivatal tett feljelentést.

Forrás: index.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moiszikf
Gyenge befeketítési kísérlet.

alfahir.hu/megtervezett_osszeeskuves_a_jobbik_ellen

"Kovács Béla az orosz-európai parlamenti energetikai munkabizottság vezetője, melyből kifolyólag munkája és kötelessége orosz diplomatákkal találkoznia (amit soha nem is titkolt)."
bögöly
A poszt címe "nagyon jó".
Viszont nem látom annak a médiapatkánynak a nevét,aki megrezegtette ilyen formában.
Névvel írják egyorrú,különben ez a hír is mehet a lecsóba!
troppauerhumer
Vicces amúgy, hogy pont a Jobbik akart nemzetbiztonsági kockázatra hivatkozva kutatni a képviselők állampolgársága után.
Lehet tudták, hogy baromira nem az állampolgárságon múlik az, hogy "ki szolgál idegen érdekeket"
Tuti nem kettős "állampolgár"??
Hogy a Gyöngyösi nevű nemzetthynáci szerint nemzetbiztonsági kockázat egy képviselőnek Magyarországon kívül másik államhoz is kötődni.
Nade és úgy? "A Kovács vagyok. . A Kovács Béla..Béla Kovács..az
Na igen,most lábon lőtték magukat a saját pisztolyukkal.Azért a főügyész nyomozhatna néha a FideSSes fiúggal kapcsolatban is,mert marhára kilóg a lóláb,most csak azt nem értem, hogy azért csesztetik ezt a derék embert, mert kiderült, hogy jobbak a moszkvai kapcsolatai ,mint a Viktornak?
aborisz
Való világban volt a titok szobában titok miniszter! PIszkos orosz kém!
Fradigege
A zsidesz miután kiherélte az FKgP-t és az MDF-et, a nagy összefosást pedig beküldte a susnyásba a makkosba csörtetni, most már jöhet a Jobbik. Ő maradt még állva a porondon. Tehát útban van. El kell őket is c-vágányra küldeni. A Jobbik helyett felgöngyölíteném a zsideszesek komcsi kiszes múltját. Vagy Viktóriónak a származására is rászállhatnának. Jól bele kell izélni a jakuzziba, aztán megkeverni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.