A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint Magyarország gazdasági teljesítőképességének javításában 2010 óta jelentős eredményeket ért el a kormány, a tartós növekedéshez azonban új otthonteremtési programra és a rezsicsökkentés vállalkozásokra történő kiterjesztésére van szükség.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
És az új otthonteremtési program neve legyen Rogán Antika! Hogy miért pont ő nevét viselje ez a program, csodás tettek fűződnek a nevéhez! Például azt állította hogy azért vett meg abban a lakóparkban még egy lakrészt mert bővül a család és kellett a bővítéshez az új lakás! Csak az a probléma hogy az újonnan vásárolt lakrész egy másik lépcsőházban és két emelettel feljebb van! A többi csodás hazugságot el lehet olvasni itt: www.168ora.hu/itthon/gyomorforgato-rogan-hazugsagok-halojaban-125214.html
hattorihanna
@joopapa: Ugyan,csak nem gondolod hogy nem fogja hozzá megvenni a lépcsőházat
és azt a pár emeletet... :-) Csak úgy rögtön mégse lehetett megvenni egy egész háztömböt,mert még a mocskos szocik szóvá tették volna.De majd így apránként,meglesz az,figyelembe véve a folyton növő vagyon nyilatkozatát...
kamazuka
Új lakás építése?Otthon teremtés?Mondjuk 1 hektár földbe vetünk búzát,az ugye 5 embernek adna munkalehetőséget.Tegyük fel,hogy hektár arányosan aki a megtermelt értékes búzáját,kukoricáját nem vinné ki,az országból,hanem hektár arányosan sertés tenyésztést végezne,adnátok 50% adókedvezményt.Tudom hülyeségnek hangzik,mint az is,hogy csatornával összekötnénk a Dunát a Tiszával.Ott akár öntözéses,vagy fóliasátras gazdálkodással is lehetne növelni a foglalkoztatottság siralmas arányát,nem utolsó sorban az előállított új termék is jó hatással lenne a GDP-re.Tudom hülyén hangzik,de csak nektek,mert fingotok sincsen arról hogy ez az ország nem futbalista,hanem ezer évek óta mezőgazdasági orientáltságu.Sajnos ki kell mondani,hogy a mezőgazdaság fejlesztése nem kormány erősség.Stadont ha vizeset is, már tudunk építeni.A szolgáltatói szektor nem újtermék előállító ágazat.Az a mesemondó meséje.A avalósághoz szem kell,jó meglátás.Míg jogászok vezetnek minket addíg itt a termelés csak álom marad.Rám nenézzenek,én vak vagyok.Elmémet elvakította az a sok üres telek ott fönn a fejekben,ahogyan Hofi azt oly jól megfogalmazta.
Desischado
tónika sem tud mást, csak hazudozni, meg a parasztvakítást nyomni ezerrel a hülye fanoknak!
verőce21
- Bár vitatták, hazánkban mára beértek az unortodox megoldások! :)

"...a 21. századi gazdasági szabadságharcról folytatott vitájában (Rogán) arról beszélt, hogy az alkotó energiák felszabadításának egyik legfontosabb feltétele a vállalkozások mozgásterének bővítése és versenyképességének javítása, amit a kormány a rezsicsökkentés kiterjesztésével is igyekszik a következő időszakban elősegíteni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.