A Gyermekonkológiai Hálózat hiába kéri őket. Nyílt levelükre sem kaptak egyelőre választ. Semmilyen választ nem kapott még a Gyermekrák Alapítvány Kuratóriumának szóló nyílt levelére Kriván Gergely, a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat elnöke, az ESZSZK Gyermekhematológiai és Őssejt-transzplantációs Osztályát vezető főorvos

Forrás: index.hu
Feltöltő: Mobil123
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Mert akkor mi jutna az alapítvány "rendes" vezetőjének a zsebébe.
Senara
Az idén esedékes adó 1 % elbukva , de szerintem 1- 2 év és megint hallunk róla .
nemkati
@Senara: Akik eddig a Gyermekrák Alapítványnak adták az 1%-ukat, azok most meggondolják, hogy kinek adják inkább. De ezt a szerencsétlen gyerekek sínylik meg. Mert Balogh István még akár járhat busszal is, sőt, akár Floridai házát is eladhatja hogy ne éhezzen, de a gyerekek kezeléséhez most ki fog hozzájárulni? Költségvetési pénzről nem is álmodhatnak.
Senara
@nemkati: Sajnos , de ezért nem csökken az adakozás , csak másnak adják és amit csak remélhetünk , hogy hatékonyan használják fel ! Tudod még az a rettenetes , hogy család gyerek az első ...duma nap mint nap , demagóg leszek Tao stadionra megy ! Bocs de részükről "szaros" 50 millát nem adnak a sokkal nemesebb célra !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.