A Kúria jogerősen felmentette Molnár Gyula volt újbudai szocialista polgármestert és Lakos Imre volt szabaddemokrata alpolgármestert a hivatali visszaélés vádja alól kedden Budapesten.

A vád szerint 2006-ban Újbuda szocialista polgármestere és szabaddemokrata alpolgármestere egy több száz milliós önkormányzati ingatlant pályáztatás nélkül, befolyásával visszaélve, egyesekre nyomást gyakorolva átjátszott egy magáncég tulajdonába.

Molnár Gyula és Lakos Imre a kezdettől fogva tagadta a bűnösségét és politikailag motiváltnak minősítette az eljárást.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Ne vesszünk el részletekben: ez és a hozzá hasonló ügyek egyetlen célja a 2010-es választásokon a szocik hírbe hozása és ezzel még mélyebbre süllyesztése volt. Ez sikerült, a projekt további folyamata már csak a(z i)gazságszolgáltatás kimászása ebből a katyvaszból a törvényesség látszatának foltozgatásával.
Hogy mit nyert a kerület? Ki kell menni a Kopaszi gátra és mindjárt világos lesz. Budapest és talán az ország legszebb közparkja épült ki ott Molnár alatt. Ez a lényeg, de emellett állítólag anyagilag is jól járt a kerület. Maga az ügyész mondta, hogy nem érte kár az önkormányzatot...
Molnár Gyula sikeres polgármester volt Újbudán, simán újraválasztották volna még 2010-ben is. A Fidesz tudta, hogy korrekt és tiszta versenyben nem tudja legyőzni, pláne nem egy Hoffmann Tamással, valamit ki kellett találni. Egyszer még tanítani fogják, mint negatív példát, hogy a választások előtt 3 nappal gyanúsították meg, az ügyészek az irodájába vitték ki az idézést! Aztán már nem volt érdekes a személye. Amikor a felmentő ítélet után bejelentette, hogy újra indul a polgármesterségért, hirtelen előkerült Pelikán elvtárs a másodfokra. Ugyan már rég nem dolgozott a kerületben a tárgyalt ügy idején, ugyan a Molnár kirúgta, úgyhogy feltehetően bosszú is volt benne, most meg ez... Meddig lehet ezt Magyarországon büntetlenül, következmények nélkül csinálni???
Remélem kiderül az igazság és Molnár visszatérhet a kerületbe. Az lenne az igazi igazságszolgáltatás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@lajospapa: ha jól rémlik, benne van: "ne hazudj!" Persze rájuk ez sem vonatkozik.
Vadlaci
Visszatért a Rákosi korszak szelleme: koholt vádak, nagy média felhajtás, évekig tartó fidesz kampány, aztán felmentés. Simon is felmentésre kerül,akkor mit fog ugatni ez a szemét
banda?
Desischado
Ugyan kérem, ez már rutin fideszéknél! Megrágalmazni, össze-vissza hazudozni, aztán mikor nyertünk, akkor szép csendben ejteni a vádat! Így kell választást nyerni, á la fidesz módra! Undorító! A Nyanya által linkelt mém telitalálat! Köszönet érte, Nyanya kedves!
coyote3
A lényeg, hogy lejáratták, ellehetlenítették. Ez igazi komcsi módszer...
mate03
@Vadlaci: Amíg Pollt úr a legfőbb ügyész ,addig csak a Fidesz bagázs van biztonságban!,A bírákat nem véletlenül küldik (Fidesz)tovább képzésre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.