Lázár János igazi boszorkányüldözést folytat a Norvég Alap ellen. A Fidesz megpróbálja párpolitikai küzdelemként bemutatni, hogy a Norvég kormány befagyasztotta a Magyarországra érkező pénzeket (kivéve a Norvég Civil Alap pénzeit, bár azt undorító módon Lázár pluszban még kérné), ugyanúgy, ahogy korábban az EU is. Pedig az ok nem belpolitikai, az új állami pénzosztási rendszer korrupcióra ad lehetőséget, átláthatatlan kívülről. Ebben az egyoldalú csatában újabb lépés, hogy a Fidesz erős embere, a miniszterelnökség vezetője most a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalt küldené rá a Norvég Alapra (bár ehhez a szervezetnek nincs jogköre), az indok pedig továbbra is az a páratlanul képmutató hazugság, hogy a Norvég Civil Alap pályázatain LMP-sek nyernek, és az LMP finanszírozása zajlik azon keresztül. Fotó: Botos Tamás / 444.hu [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Átszabja jani az uniót is-fidess mintára-Még ha kiderülne is ez a politikai célképzet akkor is elege lenne egy vizsgálat után-de erre már nincs esze.A CIVILEKET ha emlékeim nem csalnak vicktor használta már ugródeszkának-aztán még van itt valami-kit zavar az ha más pártok is tárgyalnak a civilekkel???-hát pl a jobbikosok,mondjuk az oroszcivilizációra éppen olyan kíváncsisággal mint ő maga tud "eleget",de választások előtt mindenképpen irigykedni egészen a kiszorításosdiig elmenve.
Érdekes fejleményekre számíthatunk civil módban is,de a Norvég -kormány reagálása terén-és ez ugye már nem csak belügyes hazugság és hátbatámadás.
postamester
Tipikus roma módszer...kérek valamit töled, és ha nem adod,
akkor mindenféle trükköt kitalálok, hogy elvegyem !!!
Fájhat lézerjaninak, hogy a norvégok átláttak - idöben -
a szitán ...Ugyanezt ha Putyinnal lejátssza, akkor van gáz !!
De ahhoz már gyáva a " fövadász " elvtárs !
silber13
Jankó! Ne húzz ujjat a civilekkel, pláne akkor, ha vadászol is, hiszen a fácánnál, is lehet puska, nem is beszélve a nyulam-bulamokról!
nemkati
@silber13: Igen? Lehet, hogy a cseheknél a fácán viszi a puskát? :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.