A házelnök sem erkölcsileg, sem politikailag nem tartja indokoltnak. Kövér László azért nem tartja indokoltnak, hogy Horn Gyuláról nevezzenek el egy termet, mert 1956-ban karhatalmista volt, majd megkapta a Munkásparaszt Hatalomért Emlékérmet, amely azoknak járt, akiknek fontos szerepük volt a forradalom leverésében. Az MSZP-s Ujhelyi István még áprilisban, parlamenti alelnökként kezdeményezte, hogy miután az Európai Parlamentben termet neveztek el a volt szocialista kormányfőről, a magyar Országgyűlésben is legyen Horn Gyula-terem.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Kétségtelen, hogy Horn ellentmondásos figura volt. Két dolgot azonban nem lehet elvitatni tőle. Ő nyitotta meg a határokat, ezzel szabad utat engedve a demokráciának egész Kelet-Európában. És köteles kövér még létráról sem látná a cipőjének a szegélyét...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Jobb ez így, az Eu Parlamentben megtisztelték. Mo. pedig nem érett még meg erre, vagy visszaéretlenedett :)
nyanya001
Horn Gyula legalább nem tagadta le a múltját, azt hogy ki volt,
veletek ellentétben !
Nektek soha nem lesz olyan tekintélyetek Európában mint
Horn Gyulának volt, és ma is tisztelik !
Desischado
Köteles és a normális hozzállás?! Ez vicc, ugye? Horn Gyulának köszönhetően hullott le a vasfüggöny. Ezért tisztelik a németek és az Unió is többek között. De köteles lacának biztos sohasem lesz névvel jelzett terme az Unióban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.