A Fidesz szóvivője szerint csak a pártja az, aki kiáll a magyarok érdekéért. Zsigó Róbert szerint ugyanazokat kell legyőznie pártjának most, mint áprilisban.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
1 dolgot biztosra megtanultam az elmúlt négy évben...akárki akármit nyilatkozik a fideszben az az elejétől a végéig úgy hazugság ahogy van...akármit állítanak annak az ellenkezője az igaz vagy az ellenkezője fog bekövetkezni...
köhögő bolha
"Magyarországon nincs demokrácia, Magyarországon a totális cionista diktatúra kialakulásának utolsó felvonásában vagyunk. Ez a diktatúra elutasít minden másként, azaz a hazájáért, nemzetéért gondolkodót. Az állami munkahelyeken, ahol közalkalmazottak dolgoznak, a központi vezetés leellenőrzi dolgozóinak kapcsolatrendszerét, a más véleményen lévőket állásaikból kiebrudalja."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.