Hiller Istvánnak van koncepciója arról, mihez kellene kezdenie az MSZP-nek az európai parlamenti választás lehangoló eredménye után, csak azt utálná, ha a gondolatot gondolattalansággal akarnák leverni a pártban. Az MSZP-ben egyelőre semmi nem dőlt el, az önkormányzati választásokra gyúrnak. Három szocialista István véleménye.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Én csak egy kis szimpatizáns vagyok, a politikához nem értek, de úgy érzem,most érett be Szili és társai aknamunkája és került az MSZP ilyen megalázó helyzetbe.
Addig fúrtak faragtak, amíg Gyurcsányt sikerült kifúrni és Ő megalkotta a DK-t. Helyesen, bár ezzel a kiválással nagyon erősen meggyengítette az Mszp-t. Kár volt, az eredmény magáért beszél. Ha a három külön induló egységet alkotott volna, a Jobbik nem lenne a második.
De hát mint előzőekben írtam, én csak egy kis mezítlábas véleményt mondó vagyok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.