Közzétette hétfőn az uniós tagállamok számára készített úgynevezett országspecifikus gazdaságpolitikai ajánlásokat az Európai Bizottság. A Magyarország számára készített javaslatok között első helyen az államadósság további csökkentése szerepel, második a hitelezés elősegítése, a harmadik pedig a cégek adórendszerének egyszerűsítése.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
"miközben viszont az államadósság a GDP 79 százalékáról 2017-ig fokozatosan 75 százalékra csökken. A kormány által Brüsszelbe eljuttatott konvergenciaprogram és nemzeti reformprogram elemzését követően a bizottság arra jutott, hogy az a makrogazdasági forgatókönyv, amelyre azok alapulnak, alapjában véve tartható. A középtávú strukturális hiánycél és az adósságplafon, illetve a folyamatosan csökkenő adósságot előíró szabály teljesítése érdekében Brüsszel strukturális konszolidációs lépéseket tartana szükségesnek."
gondolom azt elfelejtették közölni brüsszellel, hogy az adósság közben 85 százalék körül táncol...
propeller.hu/itthon/2926847-tortenelmi-csucs-kozelebe-ugrott-allamadossag
és nem akar csökkenni az istennek sem...és az új siker, hogy viszik az állampapírokat mint a cukrot sem azt jelenti, hogy ez csökkenni akar mert az orosz hitel még csak eztán jön...
privatbankar.hu/kotveny/elkapkodtak-a-magyar-papirokat-269408
egyébként a 3 hónapra 2,37 hozam az mit jelent éves szinten?
"Az aukción kialakult 2,37 százalékos hozam egy bázisponttal haladja meg a 3 hónapos lejáratra hétfőn a másodpiacon kalkulált 2,36 százalékos referencia hozamot."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.