Közzétette az Európai Bizottság az országspecifikus ajánlásait, amelyben Magyarország számára hét javaslatot fogalmazott meg. A növekedés visszatért, beleértve a legtöbb olyan országot is, amelyeket...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Csak ne javasolgassanak, Brüsszel nekünk nem diktál, tiszteletet a magyaroknak! Ne várják meg, hogy Orbán úr koki- és sallerosztogató keze beinduljon, mert aztán megnézhetik magukat!
:)
joopapa
Ez az Európai Bizottság olyan kis naiv :-)) Miből gondolja hogy a fityesz egy percet is gondolkodik a javaslatain, hiszen amit kér tőlük annak egy részével nyerték meg a választást! A rizsa csökkentéssel vagy a bankadóval, munkahely meg van dögivel igaz közmunka! M aztáneg itt a szezon lehet menni epret meg málnát szedni azzal is lehet növelni az állással rendelkezők számát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.