Bakonycsernyén egy négyéves kislány életét vesztette, egy ötéves pedig súlyos sérüléseket szenvedett, miután megfogtak egy házilag barkácsolt villanypásztort – olvasható a police.hu-n.

A Móri Rendőrkapitányságra kedden este érkezett bejelentés arról, hogy Bakonycsernyén két kislány áramütést szenvedett, amikor egy családi ház udvarán játszottak. A gyermekek megfogták azokat a kertben kihúzott drótokat, amelyekbe a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított elektromos áramot vezetett, hogy kecskéi elkóborlását megakadályozza.

A Móri Rendőrkapitányság járőrei a lakásán elfogták és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították F. Gábor 23 éves bakonycsernyei férfit, aki ellene a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szjupermen
@Pisti271: Bizonyára jobban utána jártál a hírnek, mert én sehol sem olvastam feszültségről, csak az okoskodóktól. De valószínü nem olvastam azt a tudósítást, amiben láthattad.
A kecskékkel kapcsolatban annyit, hogy az állatok fajtánként másként reagálnak az áramra. Egy lovat, bármilyen hihetetlen, néhány volt-al is ki lehet nyírni.
Az a megfogásos dolog valóban veszélyes, de nem cserélnék a kecskével, amelyik a nedves orrát érinti a villanypásztorhoz.
Meine Ehre heisst Treue
@szjupermen: Ugyan azt írtam, hogy zárjuk le, de olvasva a hülyeséged (bocsáss meg erről nem tehetsz):
Engem érdekel. Ez a kérdés olyan, mintha a szeme színét kérdeztem volna. Aki faji kérdést csinált belőle, és antiszemita alapokra helyezte, önmagát minősítette.
A moderátor is árnyékra vetődött, mondhatni k@rva nagy öngólt lőtt. De az az ő baja, ha hülyét csinál magából... DDD
szjupermen
@Meine Ehre heisst Treue: "Engem érdekel." Na látod, ezért vagy beteg.Meg a magyarázat miatt.
Meine Ehre heisst Treue
@szjupermen: Ezt tetszett. És még nekem írják, hogy általánosítok, bunkó, elmebeteg, stb. vagyok... he he he DDD...

Nagyon megnyugtató a tudat, hogy mégsem velem van baj. DDD
picike
@szjupermen: mindenesetre jól mondod de nem fabrikálni kell az áramhoz ,hanem értemi a süteményt lehet variálni lekváros vagy mákos lesz benne belőle
picike
ja itt mondták sokkal kevesebb kell hozzá mint a 220, akkor mit csinált hát ezt jól elbaltázta

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.