A 444 egyik olvasója jelentette állítólag még hónapokkal korábban a Facebook felé a Tolvajkergetők oldalt, amit ma meg is szüntetett a közösségi portál.

Az olvasó a lapnak azt írta, hogy "önjelölt igazságszolgáltatás alkalmazása miatt" panaszolta be korábban az oldalt, amit akkor a Facebook szerkesztői visszautasítottak, ám ma este ismét kapott egy értesítést, hogy módosították a jelentésüket, és mégis letörölték a csoportot.

Letörölte a Facebook a Tolvajkergetők oldalát

A Tolvajkergetők Polgár Tamás "Tomcat" kezdeményezése, eredetileg lopott biciklik felkutatására és a tolvajok lebuktatására alakult közösség. Néhány napja egy önkényes lakásfoglalóval történt vitájukkal kerültek a hírekbe. Az oldal közel 200 ezer taggal rendelkezett.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Úgy ni! Nagyon ügyes volt a panaszos. A panaszos házatáján körbe néznék. Honnan a bicikli, a laptop, a mobiltelefon. Még a haverjait és a rokonait is feltérképezném, ha egy ilyen szúrikálja a szemét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Gyanítom hogy azoknak szúrta a szemét akiknek beleköptek a levesébe...
Fradigege
Úgy ni! Nagyon ügyes volt a panaszos. A panaszos házatáján körbe néznék. Honnan a bicikli, a laptop, a mobiltelefon. Még a haverjait és a rokonait is feltérképezném, ha egy ilyen szúrikálja a szemét.
feri57
Csakis a cigányainkban él még az igazi magyar szeretet, a jó néhány bevándorolt kevert nép szánni való rasszista náci csürhék betolakodottak és most rasszistát játszanak.
nyanya001
" Tolvajkergetők " !
Nem akarjátok a kormányt egy kicsit megkergetni ? :D
tivoli
Bicskanyitogató ez a tomcat formáció. Kitesznek valamit csalinak, aztán ha horogra akad valaki, akkor "lépnek". Sima provokáció az egész, hogy lehessen balhézni, cigányozni, meg hasonlók. Örüljön a majom, hogy ennyivel megúszta, én még meg is büntettem volna öncélú helyzetek teremtéséért.
Ezt most nem a bűnözők érdekében mondom, de kérdem én, ki ez a tomcat, hogy ilyesmit megenged magának? Mitől lenne törvényes a tevékenysége? És ha nem az, akkor ő is csak egy közönséges garázda, bűnöző egyén,
jancsipapa
@tivoli: Persze azért ,ha ott van egy bicikli lezáratlanul nem kötelező ellopni . És mindjárt keresztbe van téve a tomcatnak . Te meg visszacsukhatod a bicskát . Valószínűleg nem "érintett " területen élsz ,mert akkor más lenne a véleményed .Tudod ,nem az a megoldás ,hogy nem vetjük be a kertet ,nem tartunk csirkét ,malacot ,mert úgyis ellopják .Ez a tomcat zsenge talán nagyon gyenge ,talán tényleg nagyon tendenciózus ,de valós probléma adja az alapját ...( egyébként egy igazi f..szfej az ürge )
.
darwin
Nem kedveltem az oldalt.Túlzónak és önkényeskedőnek tartottam.De !!!
Vannak ilyenek,így kerek a világ.
Van egy másik oldal:45 kilós cigányok facebook oldalai,géppuskákkal,kardokkal,mindenféle magyarellenes jelmondattal.Egyet sem töröltek.
tivoli
@jancsipapa: Most mindegy, hogy érintett-e vagy se, előfordul az ilyesmi jobb helyen is. No de kiprovokálni csak azért, hogy aztán lehessen balhézni?
Tomcat mindenképpen seggfej.
jancsipapa
Igaz .Tomcat mindenképpen seggfej.De tévedsz . Nem mindegy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.