Gázpisztollyal lőtt arcon egy férfit szombaton egy családi háznál Polgár Tamás, alias Tomcat, aki néhány éve a Tolvajkergetők csoport vezéralakja. A rendőrség eljárást indított ellene.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Senara: Ez így igaz, nem Tomcatnek vagy bárki magátfelkent intézkedőnek kijelöltnek kell az ilyesmit lerendezni, hanem a hatóságnak. Az ilyen ügyek miatt fogják mindenféle gárdák jogosultnak hinni magukat, hogy bármit megtehetnek. Pintér elvtárs, mikor is lesz rend? Még 2 hét?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@feri57: "Dehogy csúsztatás! a családja szeme láttára lőtte arcon, még az a jó, hogy életbe maradt."

Tehát szerinted nagy a hasonlóság egy csoportos lincselés és egy gázpisztolyos lövés között? Jó, hogy életben maradt? Gázpisztollyal nem lehet ölni, ne nevettesd már ki magad.

Nem azt mondom, hogy törvényes, amit csináltak, ilyet soha nem állítottam (remélem, tudsz értően olvasni), azt állítom, hogy a hatóságok nem segítettek a nőnek, lesz.rták a problémáját, így bármilyen furcsa is ezt kimondani, természetes a reakciója, hogy elkeseredésében ehhez a csoporthoz fordult. Majd ha a hatóságok korrekten járnak el ilyen esetekben, ha valóban az állampolgárokért lesznek, akkor nem lesznek ilyen csoportok, mint a Tolvajkergetők.

"Rasszista indíttatásból elkövetett gyilkossági kísérletért, azonnali letartóztatás és minimum 10 év börtön, ha van még törvényesség ebben az elátkozott országban."

Szerencsére vannak nálad jóval képzettebb emberek, akik eldöntik az esetleges büntetést. Rasszista indíték? Ne nevettess már, hol itt a rasszista indíték? Egy nő kért tőlük segítséget, ha magyarok lettek volna ezek a beköltözők, akkor is mentek volna. Nincs itt semmiféle rasszista indíték.
feri57
@dzurinda: Ahogy látom a bűnözők oldalán áll. Akkor a Deviza hiteleseket is arcon kéne lőni? ugye nem mert azok nem cigányok. Jogerős bírósági ítélet, hogy fizesse a hitelét !!!
dzurinda
@feri57: Kezd elcsúszni ez a "vita", válaszolnál az általam felvetett dolgokra, vagy marad a személyeskedés? Egy büdös szót nem ejtettem a devizahitelesekről, mégis belevetted a mondandódba.
feri57
Minden nyomorúságos helyzetben lévőt segítünk csak a cigányokat nem. Ez a szomorú tényállás. Nézzen már utána Tomcat,Polgár Tamásnak és rájön, hogy ízig vérig rasszista!
Ezek tesznek azért, hogy mélyedjen a cigányok ellen a gyűlölet.
És az elvakított nép hisz nékik.
dzurinda
@feri57: A segítségkérés nem egy cigánytól jött, ezért nem egy cigánynak segítettek. Nem tudom megítélni, mennyire rasszista Tomcat, de annyi biztos, hogy ebben a konkrét esetben semmilyen rasszizmus nem volt.
labos
Az a féreg , nem cigány, csak közöttük nőtt fel. Ez a legrosszabb fajta , sehová sem tartozik csak hasznot húz a két oldal konfliktusaiból. "2012 legjobb bűnözője"- Boaaa
Az arcon lövés meg önvédelem volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.