Kisbaba életét mentette meg egy komlói rendőr május 16-án – adta hírül a Zsaru Magazin.

A komlói édesanya azt vette észre, hogy újszülött kisbabája nem lélegzik. Rémülten rohant ki a lakásból, fel az emeltre, hátha otthon találja a házban élő egészségügyi dolgozót. A kopogásra azonban senki sem válaszolt. Karjában a csecsemővel visszafutott, majd a szomszéd ajtaján kezdett dörömbölni. Akkor a kisbaba feje már kékülni kezdett – írja a Bama.hu.

"Első pillantásra tudtam, hogy nagy a baj. Felkaptam a picit, és átrohantam vele a lakásba. Közben hívtam a mentőket, akik javasolták, hogy amíg kiérnek, fektessem hasra, és gyengéden ütögessem meg a hátát. Próbáltam, de hiába, még mindig nem kapott levegőt. Akkor visszafordítottam, és ahogy annak idején a KRESZ vizsgán, szájon át kezdtem lélegeztetni." – mondta Borjus András.

Végül a harmadik, negyedik befújásnál megmozdult a mellkasa, és áramlani kezdett a tüdejébe a levegő. – Láttam, ahogy megelevenedik az arca, visszatér a színe – idézte fel az első megkönnyebbült pillanatot a rendőr.

A mentők kiérkezéséig folytatta a lélegeztetést, akik azonnal a komlói kórházba vitték a kicsit, aki azóta már jobban van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.