Navracsics Tibor külgazdasági és külügyminiszter kedden bekérette Tove Skarstein budapesti norvég nagykövetet, hogy tájékoztatást kérjen a Norvég Civil Alappal kapcsolatos nyilatkozatokról – közölte a tárca az MTI-vel.

A közleményben kiemelték: a miniszter kifejezte reményét, hogy a magyar és a norvég kormány közötti június 12-ei tárgyalások eredményre vezetnek, és a vitás kérdések rendeződnek.

Szerdán Oslóban Jeszenszky Géza magyar nagykövetet hallgatták meg a norvég külügyminisztériumban a Norvég Alap ügyében.

A Magyar Nemzet csütörtökön arról írt, hogy a diplomatával közölték a norvég álláspontot, és arra kérték a nagykövetet, továbbítsa azt a magyar kormánynak.

Jeszenszky Géza szerint a beszélgetés a körülményekhez képest barátságos hangulatú volt. A nagykövet megismételte a lapnak korábbi álláspontját, miszerint szakmai vitáról van szó, amely remélhetőleg minél hamarabb rendeződik.

Navracsics Tibor pénteken úgy nyilatkozott, reményei szerint tárgyalásos úton rendezhető lesz a Norvég Alap támogatásai körül kirobbant vita.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Aki fizeti a zenekart, az rendeli a muzsikát. Tehát itt a kormányunk csak nagyon körültekintően kérdezhet és kérhet bármit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Ehhez már vasgyomor kell. Jesszusom és ez a Navracsics jogi docens az egyetemen is! Igaz 2001-ben nevezték ki annak.
postamester
@szaboria1: ^Lázár" beosztottja " az egész kormány ...a nagyhatalmu
hmezövásárhelyi kiskirály ...fevitte a dolgát !!!
szaboria1
@postamester: Ezért csodálkozom rajta, hogy így behódolt.
nemkati
Ha ti bekérettétek a mi nagykövetünket, akkor majd mi is bekéretjük a tiéteket, bibibííííí! - gondolhatta Navracsics, és jól visszavágott a norvégoknak.

Nem hiszem, hogy Jeszenszky mást hallott az oslói nagykövetségen a Norvég Civil Alappal kapcsolatban, mint amit Skarstein mondott itthon Navracsicsnak. Csak a kormány nem képes felfogni, hogy az egészhez közük nincs.

De hogy ez a Jeszenszky még nagykövetkedik, nem gondoltam, talán még az elhíresült roma tanulmánya is tananyag lett az egyetemen?
coyote3
Király, pénzt adnak és még be is akarjuk számoltatni őket:))))))))))))))))))))))
human
"szakmai vitáról van szó" :)))
A pénzlenyúlás mióta szakma?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.