Raklapok és deszkák között, egy dobozban szorongott három migráns egy kisteherautóban, ki tudja, mióta. Az embercsempészek Nagylaknál próbálták behozni őket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Iszonyat, hogy embereknek így kelljen élni-és halni is rosszabb esetben!
SEGÍTENI KELL ŐKET ÉS NEM BÜNTETNI-MERT ERRŐL AZ ISZONYATRÓL A FOGYATÉKOS POLITIKUSOK ÉS A GAZDAGOK TEHETNEK.
lópicigáspár
@bakegya: Igazad van, az otthoni "mégrosszabb" elől menekülnek!

Sokat láttam ilyet, mindig egy jobb élet reményében próbálják ezt az utat. És lesz mindig olyan, aki "segít" nekik, általában az összes vagyonukért. Roppant sajnálatos. :-(
bakegya
@lópicigáspár: nézd meg az új "csáót"-csinos főnökasszonya van-ingyenrabszolgákkal!-egy fogház az komfortosabb-de itt "rend van"!
lópicigáspár
@bakegya: lehet korán van, de ezt mos nem értem :-(
bakegya
@lópicigáspár: a menekülteket terítik ,azaz tennék ki a gyűjtőfogházakból és mindenféle már leosztogatott pénzekből kísérletezgetnek a kisegyházaik-sajna nem konkrétizálhatom jobban -lépten nyomon azt tapasztalom csak kisérleti nyulaknak tekintik és le is húzzák a nyomort -és nincs emberhez méltó intézményes-felelősökkel biztonságos szakmai segítség.Ezt a lehel mögött most nyitották,de tárgyi feltétel semmi,csakkk egy a semmibe,a számlák persze pörögnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.