Tarlós Istvánt le lehet győzni októberben, de csak ha az ellenzék el tudja mondani mindenkinek, miért rossz az egész országnak, ha a kormány a főváros ellen politizál, ami most is történik – mondta a hvg.hu-nak Kunhalmi Ágnes.

A lapnak adott interjúban az MSZP-s politikus arról is beszélt, "ez nem úgy van nálunk, hogy valakire rámutatunk, hogy te ez meg ez leszel, hanem mindenki még az adott tisztújítás előtt pályázatban foglalja össze, hogy a testület tagjaként milyen célokat állít, merre szeretne menni".

"Hiszem, hogy az új politika az őszinte fellépésről kell szóljon. Ezért tartom fontosnak most, és itt elmondani, hogy 2005 novemberében engem például jogerősen pénzbüntetésre ítéltek közokirat-hamisításért, egy diákigazolványos visszaélésért" – tette hozzá.

Kunhalmi Ágnes a lejárt gimnáziumi diákigazolványára ragasztott egy érvényesítő matricát, amit az egyik barátja szerzett neki, hogy diákbérletet tudjon venni, ami sokkal olcsóbb volt.

268 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@archer: "Őket is utálom, de benneteket, még jobban..!"
Ha ez így van, márpedig a kaparmányaid alapján bizton igaz, áruld már el, mi a francot keresel itt? Az ilyeneknek a saját hordájában van a helye, ott ajvékolhatod a szánalmas maszlagaid gyűjteményét. Csak olvass utána, mit javasolt az ilyeneknek Nasszerrdinn Hodzsa: " Hajtsd a megfontolás vánkosára fejedet, mielőtt ostoba beszédeid tárházának kapuját kitárnád! "
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
archer
@szjupermen: Mit hordasz te itt össze..?
Hogy "a szükség kényszerítette" a bolond Gyurcsányt,
hogy két évig, ne csináljon semmit..?!

Aztán milyen szükség kényszerítette mégis..?

Mesélnél nekünk róla esetleg..?

mert tényleg érdekelne..
szjupermen
@archer: "Mit hordasz te itt össze..?"
"Mesélnél nekünk róla esetleg..?"
Már meséltem róla, de úgy látom erős gondok vannak a felfogó képességeddel és az emlékező tehetségeddel.
szjupermen
@archer:
"archer
@szjupermen: Miről beszélsz hülyegyerek..?

"tegnap 04:46""

Önmagaddal beszélgetsz? Láttam már ilyet, de azt nem normálisnak mondták.
szjupermen
@archer: "Most fizetjük,
a Bajnai - Gyurcsány rezsímek árát!"
Világos. A stadion építésekkel fizetjük vissza.A paksi mutyival, mega többivel. Hülye vagy te, egykomám, úgy ahogy vagy. A gond, hogy látom, menthetetlen is.Nincs értelme veled vitázni. Számodra a tények smafuk. Olyan, mintha a bolondok házában be akarnám bizonyítani egy ápoltnak, hogy nem ő Napóleon. Vagy mintha Orbánnak akarnám elmagyarázni, hogy nincs új ruhája, valójában meztelen.
archer
"Paksi mutyi"..?

Csak nem az a baj,
hogy Gyurcsány projektjét,
Orbán megvalósítja..?

semmi se' jó mond csak..? : )))))@szjupermen: @szjupermen:
szjupermen
@archer: "Csak nem az a baj,
hogy Gyurcsány projektjét,
Orbán megvalósítja..?"
Bár úgy döntöttem, nem tárgyalok többet veled, most megszegem.
Szóval. Gyurcsány tájékozódott. Ez nem jelent több évtizedes eladósodást minden egyes állampolgárnak. Nem kötött semmilyen üzletet Pakssal kapcsolatban. Sőt, abban az időben nem volt ennyire világos, hogy a megújuló energia források gazdaságosabbak. Most úgy néz ki, hogy a faszkalap miniszterelnökünk olyan üzletet kötött, hogy rámegy a gatyánk és a termelt áram is drágább lesz.
Egyébként Orbánnak nem ez az első lenyúlása amit ellopott Gyurcsánytól. Négy év alatt már ötször adta el a komáromi Duna híd megépítését, mint saját hőstettet. A gond csak az, hogy már Gyurcsány idején ki volt téve az Önkormányzatnál a híd látványterve. a hídra vezető töltés is készen volt, már, mielőtt kormányra került volna a kicsi huszár. A kecskeméti Mercedes gyárnál is verte a mellét, pedig azt a szerződést az elődje kötötte.Ennyit a gerincességről és a kérdésedről.
Egyébkénta paksi bővítésnél még mindíg nem az a legnagyobb gond, hogy megvalósítja, hanem ahogyan teszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.