A szólásszabadságot minden szinten korlátozni akarja a Fidesz, Balog Zoltán meghallgatásán egyszer csak a fideszes elnök azt mondta, elég a hosszú ellenzéki kérdésekből, a hozzászólások legyenek 3 percesek – ezt Kunhalmi Ágnes mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A fidesz éppen építené a diktatúráját az ellenzék meg beleszólna? Hát nehogymár...
Sziszifusz
Mi lesz az utolsó csepp a pohárban miután az kicsordul ? Határtalan az a gátlástalanság ahogy a Fidesz kormányoz ! Nincs olyan erő ami megállítaná ezt az ámokfutást ?
Az átlagpolgár közérzete már olyan mint amikor a kuktában forró víz túlnyomást okoz. Bármelyik pillanatban bekövetkezhet a robbanás ! Aztán jöhet a TEK.
archer
@Sziszifusz: És mit mondott, az orvos..?
Sziszifusz
@archer: Azt,hogy van egy magas pozícióban levő betege, aki minden idejét és energiáját leköti, ezért nem fogad mást. Reménytelen esetnek látja, de hatalmas orvosi siker reményében
nem adja fel a küzdelmet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.