2012 májusában az egyik debreceni szórakozóhely after partyjára akart bejutni egy roma férfi, akit a hely biztonsági emberei nem engedtek be, hanem összeverték, s hogy más vendégek ne lássák, behúzták egy szeméttárolóba. A biztonsági emberek súlyos testi sértés miatt kaptak felfüggesztett börtönbüntetést nem jogerősen, a közösség tagja elleni, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett erőszak bűntettének vádja alól azonban felmentette őket a Debreceni Járásbíróság.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
...A tanács elnöke szóbeli indokolásában elmondta: a sértett ittas állapotban, agresszívan tiltakozott amiatt, hogy nem engedik be a szórakozóhelyre. A sértettel szemben már korábban többször történt rendőri intézkedés nem megfelelő viselkedése, magatartása miatt. ...
Úgy látszik előbb hagyni kellet volna hogy az első ütést a roma adja. Szokás szerint.
Nesze neked békés együttélés., vagy minek mondják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.