A tervek szerint év végére készen lesznek a székesfehérvári Sóstói Stadion építésére, bővítésére vonatkozó kiviteli tervek és jövő tavasszal megkezdődhet az építkezés, ami azt is jelenti, hogy a Videoton FC labdarúgócsapata a 2014/15-ös szezon tavaszi mérkőzéseit várhatóan már Felcsúton, a Pancho Arénában játssza.

A klub honlapja szerint ősszel még mindenképpen Sóstón játssza meccseit a Videoton. A csapat új arénája 2016 második felére készülhet el.

Újabb 9 milliárdos stadionépítés kezdődik

A stadionrekonstrukciós tervekkel kapcsolatban Cser-Palkovics András polgármester elmondta, hogy a kormány 9 milliárd forint állami támogatást nyújt hozzá. A stadion bővítésének beruházója az önkormányzat, a lebonyolító a BMSK Zrt. lesz, a Videoton FC pedig szakmai partnerként vesz részt a programban.

Az építkezés során a főépületet megtartva a jelenlegi földlelátót elbontják és egy négyoldalú, fedett, 14 ezer fő befogadóképességű, a kor igényeinek megfelelő stadiont alakítanak ki. Várhatóan június végén szerződést kötnek a tervezővel, akinek feladata lesz a stadion megtervezése mellett a létesítmény megközelíthetőségének, a környék közlekedésének és a parkolási lehetőségeknek a javítása is – olvasható a honlapon.

Balogh Attila, a futballklub ügyvezetője közölte: UEFA 4-es besorolású stadion épül, azaz a lehető legjobb szolgáltatást nyújtja majd a szurkolóknak az alapvetően környezetbarát, megújuló energiát használó komplexum. A lelátók nem csak fedettek lesznek, hanem közelebb is kerülnek a játéktérhez.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Azért ez már bicskanyitogató !
A kórházaknak elfogyott a pénzük, nem adhatnak le új megrendeléseket
gyógyszerekre, de ez az elmeroggyant meg csak építi a stadionjait !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Mérhetetlen pofátlanság, újabb stadiont építeni, amikor minden más, pld. az egészségügy, ekkora sz...-ban van.
És ezt mindenki tudomásul veszi, miközben egymás után vetik ki a különféle adókat?
Ha ezt annak idején a szoci kormány megtette volna, már lángokban állna Budapest.
Gyurcsányék csak tárgyaltak a lehetőségekről Sukoró ügyben, ami persze nem valósult meg, mégis milyen cirkuszt csináltak Orbánék.
Tényleg ilyen hülyék vagyunk?
Boszi27
@1magyar: Ez egy facebook post:Elmentem ma orvoshoz...igen, ez már önmagában csoda, de most nem ez a lényeg. Beutalt ultrahangra, leballagtam időpontot kérni. Azt mondták, hogy augusztus 15-éig betelt minden időpont, későbbre pedig még nem adnak. Megkérdeztem, mi az oka annak, hogy ennyire telített, nem tudom elképzelni, hogy ennyire előre...na megkaptam a választ. Meg van határozva, hogy naponta hány vizsgálatot végezhetnek. Tehát idő lenne, nem is orvoshiány az ok, hanem...és ismétlem, amit mondtak: NEM ÉRI MEG TÖBB VIZSGÁLATOT VÉGEZNI.

Érted? Fizetem évtizedek óta a TB-t, és a pofámba vágják, hogy nem éri meg a vizsgálat...közben épülnek a stadionok. Még mindig azt állítjátok, hogy fasza ez a kormány? Szerintem rohadjon meg.
Nem kell kórházba járni, stadionok úgyis sűrűbben előfordulnak majd. Katasztrófa...
1magyar
@Boszi27: Azt a tetves jó k...a a...t, aki bevezette ezt az időpontos és pénzkeretes szarságot!!!
Remélem a kínok kínját állja ki mire megdöglik.
Ha valami nagy gond van, nem tudsz időben kezelésre járni.
Na meg,hogy az OEP nem fizeti ki egy kereten belül a kórházaknak? Micsoda szemét dolog!!!
Január
@Boszi27: Egy sima ultrahangos vizsgálatra 5 hónapot kell várnom. Ez a teljesítmény -volumen korlát hozadéka.
Egy sima szemészeti kontrollra 3 hónapig vártam, közben a kezelő orvosommal valami lett, hogy mi azt nem kötik az orromra, lényeg már eltelt itt is 4,5 hónap a szemészeti kontroll a mai napig nem volt meg. Más szemész orvoshoz nem szeretnék menni, mert egy dologról minden orvosnak más a véleménye, s ez nem mindig a beteggyógyulását segíti elő.
Január
@Január: Ja, és sokan vagyunk, a temetők meg üresek.
Boszi27
@1magyar: @Január: Még egy kis adalék az eü.-höz:
nepszava.hu/cikk/1025413-sokakat-halalra-itel-az-egeszsegugyi-rendszer
Az én fogalmaim szerint akkor ez népirtás. Vagy túlzok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.