Gyorsított eljárásban tizenhat járművezetőt ítélt el ittas vezetés miatt a bíróság csütörtökön – közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője pénteken.

Gyugyi Csilla elmondta, hogy Cegléden és környékén májusban és júniusban ugrásszerűen megnőtt a járművüket ittasan vezetők száma, ezért is volt szükség a gyorsított eljárásra.

A Ceglédi Járási Ügyészség június 26-án egyszerre tizenhat olyan férfit állított bíróság elé, akit az elmúlt időszakban ittas vezetésen kaptak Cegléd, Abony, Törtel és Jászkarajenő utcáin. A járásbíróság 120 és 560 ezer forint közötti pénzbüntetésre, közérdekű munkára, különböző időtartamú felfüggesztett fogházbüntetésre, valamint járművezetéstől eltiltásra ítélte az érintetteket.

Az ítéletek nagyrészt jogerősek – közölte a szóvivő.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Hál I'stennek van mit!Csak a mások életére nem kéne vigadni!-
csip-csop
mindenhol isznak, nem csak Ceglèd kornyèkèn, reggell màr a reggeli helyett, sort, pàlinkàt bort vesznek , kulonben a magyarok mindig is pilyàs emberek voltak ès maradnak. Ez a sok fiatal ugy isszàk a sort, minha vizet innànak.
kkalman
Gagyi hír csak megvezethetőknek. Máshol is ugyanannyi autós iszik, csak éppen nem buknak le. Ez a tizenhat autós is csak azért hír, mert a hatalom demonstrálni kívánta az erejét azzal, hogy EGYSZERRE állították őket a bíróság elé. Cegléd környékén és máshol is minden hónapban van ennyi ittas sofőr, de senkinek nem tűnik fel, mert nem egyszerre állítják ítélik el őket.
alterego56
A dán törvényhozás az ittas vezetőknek a járművük elkobzását helyezte kilátásba.
csikknorisz
Jobb helyeken Kovács II ezeröccázé megfújja a szondát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.