Hétfőn és pénteken folytatja rendkívüli nyári ülésezését a parlament, a képviselők egyebek mellett elfogadhatják a kabinet bankszanálásról és kormányzati szerkezetátalakításáról szóló javaslatait, de módosíthatják a földtörvényt és az elektronikus sportfogadás szabályait is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
nekem gyanús ez a rendkívüli ülésezés.
Most beszélik meg, hogy
"na most már végképp elb@sztuk elvtársak. ha nem lett volna meg a kétharmadunk mindenféle trükközéssel, akkor most sokkal akkorát égnénk, mint az MSZP"
"most mi a sz@rt csináljunk? nincs lóvé."
"módosítsuk a KRESZT"
"valóban, hozzunk egy olyan rendeletet, vagy egyszerre tegyük bele inkább a "Zalaptörvénybe", hogy az a f@szi, aki először biztonsági öv nélkül megy kerékpáron, köteles kifizetni a teljes magyar államadósságot!"
(tapsvihar)

az a valaki meg ráb@szott...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Mobil123: Egyetértek veled. Ez a lény, aki azt mondja, hogy amennyid van, annyit is érsz, ártatlan állatok legyilkolása a hobbija, és egyetlen igaz cselekedete sem volt eddig, ha ez hatalomra kerül, akkor nekünk végleg meszeltek!
Nil
Azon kellene elgondolkodni, miért csúsztatják át a hatalmat Lázár kezébe. Valamit tudnak a fideszesek biztosan,amit mi itt többször leírtunk már. Közeleg a teljes kiborulás?
mate03
@Nil: Lázár sokat tudhat Orbánról és fordítva!
kumming
A 2/3-os parlament bármekkora hatalmat megszavazhat a Köztársasági Elnöknek. És ha már elnöki kormányzás van, akkor természetesen már érdekli a poszt orbánt. Olyan akar lenni mint putyin.
eberti
Csak addig növekedhet Lázár hatalma,amíg a "fővezír" megengedi...
Nil
@mate03: biztos hogy sokat tudnak, de nekem úgy tűnik ov már csak egy báb - minden igazi hatalom a haverok kezében van,csak ov-ra kenik ezt a sok idióta törvényt - őmeg tökéletesen játssza a szerepét - vagy már nem is szerep

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.