Magyarország azt kérte az orosz Gazpromtól, növelje gázszállításait a magyar földalatti gáztározókba, egyelőre azonban úgy tűnik, hogy az európai gáztárolóké az elsőbbség, mivel a magyar tárolókat illetően nincs a Gazpromnak szerződése. Egyelőre a tranzitgáz akadálytalanul áramlik a csöveken Európába, a rendelések mennyisége a telet idézi.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@senkifia68: "A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen, a magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen"
ez ismerős valahonnan?
Dr. Felipe
@magyarbakancs: Valamivel be kellett etetni az agymosott szavazókat választások előtt. Azt minden normálisan gondolkodó ember tudja hogy az üres gáztározó nem jelent energia biztonságot.
Hiába van magyar tulajdonban a gáztározó mikor a gázmező orosz tulajdonban van. Továbbra is az oroszok diktálnak.
postamester
@nyanya001: ma 09:46
Mennyire szar, hogy romlik az elmékezete ennek a vikinek !!
Aztán jött a " ruszkik haza " c. lemez stb...stb...
Még jó, hogy az internet emlékszik mindenre...
coyote3
Ezek szerint a vezér hiába cumizott???
senkifia68
@bundi: Persze! OV mondta amikor Gyurcsányék titkosították a Déli Áramlatról szóló tárgyalások és a szerződés anyagát! Volt is rá okuk bőven!
A Déli Áramlat helyett akkor még az EU által szponzorált Nabucco-t támogatták! Arról nem hinném, hogy a FIDESZ tehet, hogy az a projekt megbukott!
A Déli Áramlat viszont csak és kizárlólag a nyugat-eruópai igények kielégítéséről szól! Magyarország abból a vezetékből az érvényes szerződés szerint egy gramm gázt sem kap. Csak a záradékban vállalt és csak arra kötelezettséget az orosz fél, hogy később megvizsgálják a felmerülő magyar igények teljesíthetőségét!!!
Érdemes elolvasni a teljes szöveget!
Dr. Felipe
Mert úgy gondolta oráliai vicctor hogy a Gazprom szerződés nélkül is küld gázt? Akkor talán a Gazprom vezért is le kellett volna szopnia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.