„Ötletnek nem volt rossz, de remélem nem lesz belőle valóság." – ezt maga a házelnök mondta a tervről.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
Jól elterveztétek egymás között...gondolom, a költözés ötletének
a költségeit azért elosztottátok !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Boszi27
@m.macskosz: Ez egy facebookos vélemény, részemről like:
Hozzá nem értő civilek számítása, amely teljesen valótlan tényközléseken alapul.
A NATO elvárás a vezetési rendszer háborús viszonyok közötti duplikálása, amely nem jelenti azt, hogy a HM és a vezérkar két helyen legyen, ahnem azt jelenti, hogy a parancsnokságok megosztásra kerüljenek egy fő és egy tartalék vezetési pont között. A HM-nek nem feladata a hadsereg hadműveleti vezetése, a HM stratégiai, közigazgatási, gazdálkodási és haderőfejlesztési és szabályozási, valamint mindenek előtt politikai központ. A hadsereget a vezérkar vezeti.
Természetesen az elméletet mondtam, Magyraországon ez korlátozottan igaz, egyszeűren azért, mert HM van, vezérkar van, csak hadsereg nincs, ezért nincs mit vezetni.
Egyébként a HM-ben tegnap 392-en dolgoztak, illetve pardon, kábé az egyharmada dlgozik, a többi csak fizetést kap, ezért eléggé meredeknek érzem hogy egy irodakukac áthelyezése százmillió forintba kerüljön.
Egyébként Fehérváron sem új épületekre, sem új területekre nincs szükség, mert az Alba Regia laktanya fele sincs kihasználva, ahogy szemben a Nagysanyi se, de ha muszáj MiKlovicz Berci bűzbogárzászlóalját ki lehet seprűzni bárhová. Mindössze egyfajta felújításr alenne szükség, hiszen a legénységi körletek színvonalát nem nagyokosékra szabták, de ennek költsége szerintem a jelzett negyvenmilliárnak az egynegyedét se érné el, és akkor már aranyból van a csap is, még "közbe szerzési " normák alapján és a HM háttércégeinek nem szemérmes árszabásai alapján is. Szóval , le lehet vinni a HM-et Fészkesfehérvárra, a vezérkarhoz, de a HM háttérintézmények tömege akkor is Pesten marad, és egyébként meg telejsen mindegy, honnan "irányítják" a nagysemmit."
kkalman
Én meg Kövér Lászlót nem akarom. Még ötletnek is rossz lehetett, valóságnak biztos az.
szöszmösz
Ezek az ötletek a foglalkoztatáspolitika részét képezik. A hülye népnek legyen mivel foglalkozni , ne üssék az orrukat mindenféle fidesses és kormány magánügybe!
mate03
Nem veszed észre hogy ez is csak ,paraszt vakítás? Addig még ez a téma,nem beszélünk az el lopott milliárdokról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.