Ennyi pénzből alakította át a kormány a nevelőszülői rendszert. Ez rengeteg. 23 millió ment például takarításra, kocsikat is vettek. Családok mehetnek tönkre az 500 órás kötelező képzés miatt, amelyből főként egyházi intézmények húznak hasznot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
Ilyenkor kellene felmerulnie a droisok agyaban is egy kis ketelynek hogy erre adtak e felahatalmazast
human
@bundi: A tudomány mai állása szerinte egy droidtól még ilyet nem lehet elvárni. De tud például focizni és akár menetelni.
youtu.be/ag2vk6coBpI?t=34s
whatthefuck
Tulajdonképpen mi magyarok megint élen járunk a tudományos kutatások területén, nálunk a legmagasabb a már majdnem intelligens bionikus droidok aránya, már olyan összetett fogalmakat is ki tudnak mondani, mint pl. az "emútnyócév".
human
@whatthefuck: Azért még a III/II tiszteknél lefagynak, hogy ellenség vagy barát. Ilyenkor utasításra várnak. Egyébként minden önálló döntés rendszerhibához vezet.
Nil
Valamelyik haver csinált egy képzőcéget és az

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.