A helyi kormányok beleszólása, sőt, érdemi rálátása nélkül oszt szét milliárdokat az Orbán Viktor által életre hívott alapítvány. Ehhez hasonló tevékenység a Fidesz értelmezése szerint egy ország belügyeibe történő kéretlen beavatkozás - már ha a Norvég Alap teszi Magyarországon.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Csak egy tétel 3,9 milliárdot tesz ki, amivel Orbánék a külföldi magyarokat támogatják. És hová szánták ezt a támogatást? Hát a szegény amerikás magyaroknak:
hvg.hu/itthon/20121207_39_milliardot_kap_a_kormany_amerikai_magy
pbalage
@human: álszent görények, előbb kizárják őket a választási rendszerből, utána meg támogatni akarják.
m.macskosz
@pbalage: ???

Az "amerikás magyarokat", azaz az '56-osokat, ill.azok utódait támogatják, akik már az USA-ban születtek! (Ahogy művelten mondják: a diaszpórát.) Kevered azokkal, akik gazdasági okból a rendszerváltás utáni években költöztek ki az országból a szélrózsa minden irányába,
akik egyelőre magyar állampolgárok! Na, ez utóbbiak szavazását nehezítette meg a fidesz banda.
pbalage
@m.macskosz: politikailag értettem, ez egy politikai gesztus, amivel majd szépen lehet verni magukat, de azért a mostani kivándoroltak rovására.
m.macskosz
@pbalage: Amikor a legvidámabb barakk voltunk, akkor is pénzeltünk országokat, Kuba, Vietnam... na, de akkor nem élt sok százezer ember a létminimum alatt. Igaz, hogy emiatt
adósodtunk el, de az államadósság nem akar csökkenni, csak a milliárdosok és a koldusok száma nő egyre inkább.
coyote3
Ja, de a zsírdisznó a haveroknak osztja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.