A 444 írta meg, hogy Fűszeres Eszter, a híres blogger majdnem sírógörcsöt kapott, amikor nem tudott jegyet venni a Keleti Pályaudvarnál. Ez a város egyik legforgalmasabb csomópontja, ahol úgy tűnik, nem lehet vonaljegyet venni hétköznap délelőtt.

A lap szerint ezt írta az anyuka a Facebookon:

Gondoltam veszek egy gyűjtőjegyet, és pár szakaszjegyet a gyerekekkel. A Keletinél ugye millió ember szeretne jegyet illetve bérletet venni hétfő 10-körül. Elvileg 4 automata üzemel, plusz egy helyen sorszámot tépve lehet vásárolni. A 4 automatából 2 rossz volt. Kiállom az egyik sort babkocsival, kiírja, hogy 4300 forint körül van a végösszeg. 10000-t beteszem, semmi. Mivel az előttem állónak az 5000-ét se fogata el, elmegyek a metró kijárat mellé ott is végigállom a sort. Itt se kapok jegyet, csak visszaadja a pénzem. Szólok az ellenőrnek. Vállát rángatja.


Záli üvölt. Én ököllel verem a forgalmi ügyelet ablakát, mert a kopogásra nem reagálnak. 3 pasi jön ki, gondolom félnek az agresszív anyukától. Annyira ordítok, hogy többen velem ordítanak a sorból, mindenki szidja a Bkv-t. Jön egy nő, elkezdi simogatni a hátamat, hogy nyugodjak meg, emberek vagyunk, mindenki hibázhat. Elkísér a sorszám húzós üzlethez, kb 40-en állnak előttem, Záli totál ki van borulva. Gyalog megyünk a Blahára, mert nem tudtunk jegyhez jutni. Ennyit dugóban se lehet ülni, mint amennyit én ma sorba álltam feleslegesen. A jegyre szánt pénzt elfagyiztuk. Kedves BKK vagy mi, csesszétek meg, menjetek csődbe!

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sekele
A magyarokat szépen fokozatosan szoktatták hozzá az ázsiai körülményekhez.Most már zokszó nélkül izzadnak a 40 fokban a klíma mentes új Mercedes buszok ajtajában (a keskeny folyosók miatt nem lehet beljebb menni), belenyugodtak, hogy csak a sokadik járműre tudnak (elől) felszállni. A Keletinél rendszeresen ki van írva hogy a jegypénztár zárva. Rutinosan hagyják el a füstölő 3-as Metrót és érkeznek egy órás késéssel a munkahelyükre. Ha nekik jó, miért változna bármi?
human
Vonaton I. o-n dög melegben szenvednek az emberek. Kérdőre vonták a kalauzt, hogy miért nem megy a légkondi I. osztályon. A válasz: A légkondi megy, csak nem ennyi emberre van méretezve. Akkor meg hogy képesek jegyet eladni több embernek, mint ahánynak az I. osztályt biztosítani tudják? Nem a légkondin, hanem a prémiumoknál kellene spórolni. De a máv a pénzek eltüntetésében mindig is jeleskedett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.