Új vezetés, új irány, újjáépítendő párt – az MSZP szombati tisztújító kongresszusa előtt lapunknak nyilatkozó politikusok igyekeztek optimistának mutatkozni a választásokon nagyot bukott politikai szervezet jövőjét illetően. Úgy tudjuk, Tóbiás József „balfordulatot” hirdet majd megválasztása után. Egy befolyásos politikusuk szerint csak ők képesek váltópárttá válni – az Együtt-PM-nek és a DK-nak „erre semmi esélye”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Horizont: Nem, de még mindig közelebb állnak ahhoz az értékrendhez, amit én magaménak vallok.
dzurinda
@szandokan: "Habár mindjárt jön egy kedves barátom, és elmondja, miért is baloldali a Fidesz."

Nem baloldali, hanem szélsőbaloldali. Azért, mert államosít, központosít, támadja a szabad piacot. Aki nem látja ezt, az vagy teljesen elvakult, vagy nincsen tisztában azzal, hogy mi az, hogy baloldali, és mi az, hogy jobboldali.

Egyébként áruld már el, miért személyeskedsz velem? Mondtam én valaha bármi rosszat rád, támadtalak személyeskedve?
szandokan
@dzurinda: Persze, államosít, támadja a szabad piacot, meg szélsőjobboldali, hogyne...Van egy rögeszméd, amihez ragaszkodsz valamiért, és nem is tágítasz mellőle. Párszor már elmondtam neked, miért nem értek egyet veled, de hiába. Nem akartam személyeskedni veled, csak kicsit furcsának találom, hogy az ilyen témáknál mindig megtalálsz. Egyébként sorry, többet nem fordul elő.
dzurinda
@szandokan: "Persze, államosít, támadja a szabad piacot, meg szélsőjobboldali, hogyne..."

Volt egy rakás államosítás 2010 óta? Volt.
Támadták több ágazatban a szabad piacot, hogy azután a haverokat helyzetbe hozzák? Támadták.
Nem szélsőjobboldali, hanem szélsőbaloldali.

"Van egy rögeszméd, amihez ragaszkodsz valamiért, és nem is tágítasz mellőle."

Ez nem rögeszme, ezek tények. Sokadjára írom, én jobboldali vagyok, méghozzá valódi jobboldali, és nem áljobboldali Fideszes, aki jelenleg egy szélsőbalos gazdaságpolitikához tapsol lelkesen.

"Párszor már elmondtam neked, miért nem értek egyet veled, de hiába."

Érveket soha nem mondtál, csak annyit írtál le, hogy nem így van, azt nem írtad le, hogy miért (ez lenne egy értelmes vita).
szandokan
@dzurinda: Dehogynem írtam érveket, csak azok számodra nem érvek. Amikor leírtam a véleményemet a szolgáltatók, bankok elleni intézkedéseikről, azokat te nem tekintetted annak. Vannak létesítmények, amelyek jobb, ha állami kézen vannak, és vannak, amelyeket meg kell hagyni magánszférának. Az idő bizonyította ezt már többször is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.